Entrem renova amb la FEGP el conveni de responsabilitat social empresarial

Notícies d'empresa

Amb la signatura d’ aquest conveni, la Federació Empresarial del Gran Penedès impulsa actuacions de suport per a potenciar la generació de llocs de treball per a persones vulnerables socialment per motiu de salut mental, discapacitat i risc d’ exclusió social a la pròpia entitat, així com la promoció d’ actuacions de responsabilitat social empresarial entre les seves empreses associades.

En el marc d’ aquest conveni, des d’ aquest mes de febrer, Entrem inicia el repartiment de la Revista Prespectiva de la FEGP a les empreses associades del Alt i Baix Penedès. Amb aquesta col.laboració la FEGP amplia la contractació de serveis amb valor social, i en aquest cas, la distribució de la revista contribueix a la generació de llocs de treball per a persones amb especials dificultats d’ inserció.

Aquest servei se suma a d’ altres que la Federació té en actiu amb Entrem així com d’altres entitats socials de la Vegueria Penedès, posant al centre el seu compromís amb l’ entorn social i econòmic que entén com a prioritari el progrés de l’ entorn, en tant que beneficia el conjunt de la ciutadania. Amb la rúbrica del nou conveni EntremRSC ambudes entitats reafirmen l’ acord de col.laboració i de treball en xarxa per a la promoció d’ accions per a fomentar la responsabilitat social entre les empreses associades així com fer visibles iniciatives de Responsabilitat Social Empresarial per a col.lectius vulnerables socialment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.