Dilluns, novembre 28, 2022
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

馃煣Gesti贸 脿gil de projectes. Enfocament i eines.

novembre 28 - desembre 22

M茅s detalls

Noves tend猫ncies i eines en la gesti贸 de projectes per guanyar velocitat i capacitat d’adaptaci贸
Descripci贸 La Gesti贸 de Projectes 茅s una de les compet猫ncies cr铆tiques amb un grau m茅s baix de desenvolupament a les empreses en general. Hi ha projectes marcats per una alta incertesa i mutabilitat dels requeriments inicials, aix铆 com alta pressi贸 per reduir terminis d鈥檈xecuci贸. La gesti贸 d鈥檃quest tipus de projectes (m脿rqueting,聽聽innovaci贸, software,…) requereix eines diferents dels processos cl脿ssics i estructurats.
Efectivament, satisfer totes dues necessitats exigeix un particular enfocament dels projectes, on la capacitat d鈥檃daptaci贸 茅s m茅s important que el compliment per se d鈥檜na agenda preconcebuda. Aquest 茅s el motiu de l鈥檈xist猫ncia dels enfocaments i eines Agile, sent el prop貌sit d鈥檃quest curs explorar els seus principals conceptes, la seva aplicaci贸 pr脿ctica i descobrir els beneficis de la seva implantaci贸.
Programa M貌dul 1. FONAMENTS DE LA GESTI脫 DE PROJECTES. Per qu猫 fem projectes? Concepte de projecte. El rol del Director de Projectes. Metodologies en la gesti贸 de projectes. PMBOK. Principis de programaci贸 de projectes.
M貌dul 2. PROJECTES: PRINCIPIS DE DIRECCI脫 4.0. Els nou principis a l’entorn VUCA. Innovar ja no 茅s una opci贸. Naturalesa dels projectes d’innovaci贸. El client digital, al centre de tot. Mesurament de resultats.
Lideratge i direcci贸. Tecnologies 4.0. Talent i persones.
M貌dul 3. PROJECTES: METODOLOGIES “AGILE”. Agile, el concepte principal.
Or铆gens de l’Agile. Els 4 valors del Manifest Agile.
Els 12 fonaments Agile. Metodologies Agile.
M貌dul 4. M脠TODES DE GESTI脫. SCRUM I KANBAN. Els rols d鈥檈quip i les seves responsabilitats. Programaci贸 de tasques. Planificant i estimant les tasques del Sprint Backlog. Control i monitoritzaci贸 del projecte. El tauler Kanban.
Les reunions: objectius i organitzaci贸. Planificaci贸 del treball amb Scrum. Prioritzant i estimant el Product Backlog. Planning Poker.
M貌dul 5. PLATAFORMES DE GESTI脫. Trello, Asana i Jira. Gesti贸 de projectes amb Trello (Scrum, Kanban鈥). Metodologies pr貌pies (adaptar i pensar en Projectes). Visi贸 1 Tauler per Equip /
Visi贸 de Tasques i Seguiment + Acci贸 / Participaci贸 Client Final”Sin Dailys” = Sesions聽聽de Treball / Visi贸 de Columnes i Organitzaci贸 / Gesti贸 de l’equip i la participaci贸
M貌dul 6. TRELLO. Qu猫 茅s Trello i com podem gestionar els nostres projectes. Visi贸 de Tauler i utilitats b脿siques. Creaci贸 de taulers, llistes i organitzaci贸 del projecte. Equips de treball. Crear i gestionar targetes. Etiquetes (classificaci贸). Checklist de tasques. Venciments. Accions. Accions. Filtres per al seguiment.
TREBALL FINAL. Projecte amb Trello.
Dirigit a Responsables de Projectes. Gerents i Directius. Responsables de Departaments t猫cnics. Enginyers. Especialistes en desenvolupament de software, m脿rketing, innovaci贸, investigaci贸..
Beneficis Descobrir un nou enfocament metodol貌gic per a entorns que exigeixen adaptaci贸 al canvi i velocitat. Eines senzilles i aplicables. Increment d’efici猫ncia i efic脿cia en la gesti贸 de projectes. Reducci贸 d’errors, desviacions en el desenvolupament聽聽i problemes de comunicaci贸. Millora metodol貌gica de la gesti贸. Reducci贸 del departamentalisme i promoci贸 del treball en equip.
Formaci贸 a c脿rrec de CADE PROJECTES
Perfil docent JONATHAN D脥AZ (JIT Serveis) / TONI LASERNA (LOGIKA)
Especialistes en AGILE PROJECT MANAGEMENT.
Cost CURS SUBVENCIONAT SENSE COST per a QUALSEVOL EMPRESA pertanyent a la CADENA DE VALOR DE L’AUTOMOCI脫
Tipus
Taller pr脿ctic
Hores 16
Pla de Sessions 6 m貌duls online
Modalitat ONLINE
Horari AS脥NCRON
Periodificaci贸 NOV-DES22
Data d’inici 28/11/2022
Data de finalitzaci贸 22/12/2022
Lloc PLATAFORMA ONLINE

Amb el suport de:

 

 

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Inici:
novembre 28
Finalitzaci贸:
desembre 22
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,

Recinte

FEGP Vilanova
C. 脌ncora 3
Vilanova i la Geltr煤, Barcelona 08800 Espanya
+ Mapa de Google
Tel猫fon:
938106700
Visualitza el lloc web de Recinte
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari d'atenci贸 al client 茅s de 8am a 5pm de dilluns a dijous. Els divendres de 8am a 2am. En qu猫 et podem ajudar?