
🟩 SEGURETAT ALIMENTÀRIA fonamental
març 22 @ 15:30 - març 24 @ 18:30

Més detalls…
SEGURETAT ALIMENTÀRIA fonamental | |
Seguretat alimentària: la base de la salut de les persones. | |
Tipus | Curs de formació |
Durada total (h) | 6 |
Pla de Sessions | 2 sessions x 3 hores |
Horari | 15:30 a 18:30 |
Modalitat | Presencial |
Lloc | FEGP Vilanova i la Geltrú (C/.Ancora, 3) |
Data d’inici | 22/03/2023 |
Data de finalització | 24/03/2023 |
Periodificació | març 2023 |
Descripció | Una jornada dirigida als professionals i dedicada a revisar els principis bàsics de la seguretat i higiene alimentàries que sempre hem de tenir presents. |
Dirigit a | Restauradors. Professionals de cuina. Cambrers. Fabricants d’aliments. Comercialitzadors d’aliments. |
Programa | 1.Introducció general a la Seguretat Alimentària. Aspectes principals del marc legislatiu vigent. |
2.Seguretat alimentària. Traçabilitat. | |
3.La gestió de la Qualitat. Anàlisis de riscos i control de punts crítics (APPCC). | |
4.Higiene i bones pràctiques en la manipulació dels aliments. | |
5.Al.lèrgens, intoleràncies i malalties de transmissió alimentària. | |
Beneficis | Re-orientar l’atenció del personal implicat en la producció, tractament i servei d’aliments en relació al correcte control en el procès alimentari. Revisió dels principals conceptes. |
Formació a càrrec de | Alfred Benavent i Vallès |
Perfil docent | Enginyer Tècnic en Indústries Alimentàries. Diplomat en Sanitat. Màster en Nutrició i ADE. |
Preu empresa associada FEGP (€)* | 138 |
Preu general (€) | 179 |
(*) Els preus no inclouen bonificació FUNDAE, que cal analitzar per a cada cas específic. | |