Dijous, març 23, 2023
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada formativa gratuïta: Criteris salarials en el context de crisi

15 de novembre de 2022 @ 9:15 - 11:15

Data: dimarts 15 de novembre de 2022

Hora: 9h15

Modalitat: Virtual

Continguts: En el context actual, de crisis sanitària que ha comportat que les empreses per causes alienes a la seva voluntat, han tancat les seves instal·lacions, paralitzat les seves activitats o les han reduït dràsticament, aquestes s’estan veient obligades a replantejar-se les polítiques en matèria retributiva davant la cada vegada més accentuada necessitat d’establir mesures de contenció i racionalització de la despesa que han de combinar-se amb una adequada política de motivació i retenció de talent.

Així doncs, els Departaments de RRHH han d’afrontar aquesta situació amb polítiques que prenguin en consideració la situació financera interna i l’escenari general de mercat i haurà d’afrontar decisions que van des de l’eventual congelació i/o eventual desvinculació salarial o la redefinició de partides salarials fixes i variables que prenguin en consideració els resultats de grup / àrea o l’establiment de sistemes de retribució flexible.

En un entorn econòmic com el present, la productivitat es destaca com un paràmetre fonamental per a l’adopció de decisions en matèria retributiva. Però, quina és la capacitat actual que tenen les empreses per pagar en funció de la productivitat?

Es tracta d’una qüestió que s’està plantejant tant en les negociacions entre els agents socials, com en la negociació col·lectiva i en el si de les empreses.

Ponent: José Miguel Vilalta.  economista i advocat. PDG per IESE. Control de Gestió per ESADE. Empresari a Matching Place SL i a Red Label Solutions SL. Assessor i professor en diferents escoles de negoci i en formació in Company a diverses empreses.

Organitza: Federació Empresarial del Gran Penedès

Amb el suport: Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball

Aquesta és una jornada 100% bonificable i amb certificat d’assistència.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Núm. d’expedient: STC002/21/000001

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
15 de novembre de 2022
Hora:
9:15 - 11:15
Categoria d'Esdeveniment:
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari d'atenció al client és de 8am a 5pm de dilluns a dijous. Els divendres de 8am a 2am. En què et podem ajudar?