Dissabte, abril 01, 2023
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

La Nit de l’Empresa 2023

abril 27

La Nit de l’Empresa és l’acte anual més important de la Federació Empresarial del Gran Penedès. Celebra la trobada del teixit empresarial d’un territori unit per uns interessos comuns, impulsant la competitivitat del territori i creant xarxa per tal d’enfortir les aliances entre les empreses i les institucions, és l’espai on se celebra la Gala de Premis FEGP, i on s’entrega a les empreses un reconeixement pels aniversaris destacats. El conductor de l’acte repeteix, serà el comunicador cunitenc Guillem Estadella.

La Nit comptarà amb la presència de l’Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Tant la gastronomia com els cellers, seran representatius de les tres comarques on la Federació té la seva activitat, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’acte acabarà amb una copa a peu dret, per tal d’afavorir les relacions entre les empreses.

Informació bàsica de l’acte:

  • Data: dijous 27 d’abril de 2023
  • Lloc: Finca Mas Solers
  • Hora: 19:30 h
  • Preu: socis 89€ (IVA inclòs) i no socis 98€ (IVA inclòs)
  • IMPORTANT. Cal fer la inscripció i pagament abans del 20 d’abril.

Cada any, hi ha una participació destacada d’empreses que fan possible la realització de l’acte, cal destacar a hores d’ara el patrocini especial de Mercadona, els patrocini Star d’Autolica, Prot Energia o Redman que a més celebra els vint-i-cinc anys de la creació de la seva empresa, patrocini Comet d’ Ametller Origen, Mas Solers i H.Essers, i els patrocinis Moon d’AKO, Jardins Terramar, Cales de Pachs, Ondunova, Publicom,  Marendins, Vallformosa, Vins i caves Oriol Rossell, Grand Marina, Hotel Estela, Pendennis, Osborne&Clarke i Celler Puig Batet.

La FEGP compta durant tot l’any amb els partners de CaixaBank, Banc Sabadell, ADQA, Bufet Escura, Gestinet, MGC Mutua i  XMConsultoria .

També col·laboren  l’empresa SPOTLIO i DAVIMA.

Em vull inscriure

 

 

Mostra els detalls

Data:
abril 27
Categories d'Esdeveniment:
,
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari d'atenció al client és de 8am a 5pm de dilluns a dijous. Els divendres de 8am a 2am. En què et podem ajudar?