Espai Terapèutic i Educatiu Font Fregona: per a joves amb trastorns mentals, de conducta, addiccions i patologia dual

Notícies d'empresa

Des de Font Fregona han iniciat una nova campanya de comunicació, amb una nova web i més presència a xarxes socials, per donar a conèixer el seu recurs i equip professional a les famílies i arribar als professionals de l’àmbit de salut mental infantojuvenil.

Actualment es pot parlar d’un augment de casos de joves amb problemes de salut mental i gestió emocional. Aquests requereixen d’un abordatge terapèutic integral per reconduir la seva estabilitat emocional i això implica el suport d’un equip de professionals que vetlli pel benestar dels joves i les seves famílies.

La pandèmia i el confinament han afectat la estabilitat emocional dels joves i han agreujat els canvis en el seu comportament (més xarxes socials i menys interaccions socials). Comportaments més agressius i disruptius (ús de pantalles, consum de drogues, conductes de risc, canvis de comportament, agressivitat).
Son joves que necessiten d’un espai i entorn terapèutics, un entorn sa i saludable on recuperar l’estabilitat emocional, deixar els comportaments disruptius i construir les relacions amb la família i el seu entorn social. Un espai on treballaran la seva salut emocional i la prevenció per gaudir d’un futur ple d’objectius, recuperar la salut, el vincle amb la família, i gaudir d’una qualitat de vida en tots els aspectes, personal, familiar, social, acadèmic i professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *