Família Torres presenta les noves anyades dels seus cinc vins més emblemàtics

Notícies d'empresa

Família Torres dona a conèixer a sommeliers i periodistes de vi de Madrid i Barcelona les noves anyades dels cinc vins de la seva col·lecció Antologia Miguel Torres, de la mà de Miquel Torres Maczassek, cinquena generació de Família Torres, i Josep Sabarich, director tècnic. Aquests actes, celebrats recentment als restaurants Zalacaín i Dos Torres, marquen l’inici d’una gira que els portarà a visitar una dotzena de països de tot el món, de manera presencial o virtual, amb l’objectiu d’explicar les particularitats de cadascun dels seus vins més emblemàtics, des del seu ferm compromís amb la sostenibilitat i la viticultura regenerativa per lluitar contra el canvi climàtic.

Els cinc vins presentats conviden a realitzar un viatge sensorial per diferents denominacions d’origen catalanes. El recorregut parteix de la Conca de Barberà, amb el chardonnay Milmanda 2018 –l’únic vi blanc de la col·lecció–, continua pel Penedès, terra natal de la Família Torres, amb el llegendari Mas La Plana i Reserva Real, tots dos de l’anyada 2017, torna a la Conca amb Grans Muralles 2017 i acaba al Priorat, amb Mas de la Rosa 2018, l’aportació de la cinquena generació de Família Torres a aquesta col·lecció de vins icones que va començar Miguel A. Torres fa cinquanta anys.

Són cinc vins fidels al seu origen, en què la natura s’expressa sense interferències mostrant l’efecte anyada i amplificant la vessant més hedonista del vi. El denominador comú és l’elegància i la frescor. Són vins de perfil mediterrani que conviden a ser gaudits ara o a esperar per veure l’evolució en ampolla, que sens dubte aportarà més complexitat aromàtica, en funció de les preferències del consumidor.

.

22.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *