Fes la pre-reserva del lot de Nadal per la teva empresa

Notícies d'empresa

Aquest Nadal sorprén els teus treballadors i treballadores, clients o proveïdors amb les cistelles de xocolata Simón Coll.

L’amplia varietat de xocolates per regalar t’ajudaran a satisfer totes les necessitats del teu negoci. Descobreix totes les cistelles de Nadal, detalls corporatius i regals ideals pels teus esdeveniments aquí.

Noves cistelles Amatller 2022

Aquest 2022 agraeix al teu equip i clients amb les noves cistelles de xocolata. La cistella Dark Sensations conté tauletes de xocolata premiades internacionalment, elaborades amb intensos cacaus aromàtics i també les seves llaunes més desitjades. La cistella Sensations Mix presenta els millors productes de la nostra xocolata amb llet al costat de la puresa i sabor dels seus cacaus aromàtics.

El millor detall pels teus esdeveniments

Bombons de la marca Amatller presentats en elegants caixes de metall, ideals per a regalar. Elaborats amb ingredients naturals i seleccionats: Flors de xocolata i interior de fruites, bombons amb un sabor natural i fresc. Amatllons, ametlla Marcona coberta de xocolata i cacau pur.

Lots de Nadal: anticipa’t i emociona als teus empleats

Una forma original per a rebre als teus clients o per a agrair al teu equip el treball realitzat durant l’any. La seva caixa de bombons Gran Selecció reuneix una varietat de bombons, Amatllons i mini xocolates per a fer encara més especial aquest lot de Nadal que tant esperen.

Mini xocolates per a l’oficina

Mai havíem tingut tantes ganes de fer reunions. Et presentem els dispensadors de 100 mini xocolates dissenyats per ser compartits. Xocolata 85% cacau, xocolata 70% cacau, xocolata amb llet o xocolates variades. 4 dispensadors diferents i un mateix resultat: amenitzar els meetings d’equip o acompanyar les trobades amb els teus clients

Condicions especials per empreses

ComandaDescomptes
500€ – 999€-5%
1.000€ – 1.999€-10%
2.000€ – 2.999€-15%
3.000€ – 3.999€-20%
4.000€ o més-25%

Per qualsevol consulta pots trucar al 938 911 100 o escriure un missatge a chocolates@simoncoll.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *