Foment del Treball i FEGP promouran projectes de col·laboració público-privada amb les administracions públiques

Comunicats de premsa

20 d’octubre de 2022, Vilanova i la Geltrú – Els presidents de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras, han coincidit a assenyalar avui a Vilanova i la Geltrú que és important que les patronals puguin guanyar eficiència a la vegada que la seva representativitat creixi a nivell nacional. Ambdós presidents han coincidit avui a la seu de la FEGP en una visita de Foment per explicar a la junta de la patronal del Gran Penedès la nova integració de Fepime a Foment. En aquest sentit, Foment crearà un Consell Territorial i Sectorial de la PIME per defensar-ne els interessos.


La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, ha valorat la “voluntat de Foment de fer un canvi de funcionament per potenciar la visió territorial i també la bona feina que es fa amb les pimes; Foment representa les pimes de Catalunya, les territorials som pimes”. Lloveras ha emfatitzat que “Foment és una patronal que agrupa tot Catalunya a través de les territorials, que mantenim la nostra independència però ens permeten arribar a llocs on no hi podríem arribar i també teixir complicitats amb el món empresarial de la resta del país”. Per tant, “millorem l’eficiència, millorarem la col·laboració; ja hi érem però ara hi estarem més”, ha reblat Lloveras.


Pel que fa a la integració de Fepime amb Foment, la mateixa presidenta de Fepime, Maria Helena de Felipe, ha explicat que “aquesta integració és un pas valent, i ens portarà a treballar molt concretament als territoris i amb un nou pla de treball molt concret”. De Felipe ha avançat que “serà bo per posar de relleu les nostres mancances però també les nostres oportunitats”.


El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, ha indicat que “volem visualitzar la importància que donem a una patronal de proximitat com és la FEGP perquè Foment representa la pluralitat territorial, i avui ho demostrem”. A més, el president de Foment ha volgut insistir en que “bàsicament, la majoria d’empresaris de la FEGP són pimes, i farem que tots els recursos de Foment estiguin a disposició de la FEGP”. A més, Sánchez Llibre ha avançat que “avui hem segellat un compromís perquè Foment obrirà totes les possibilitats per tal de que es puguin vehicular projectes empresarials, de combinació público-privada, que repercuteixi en els empresaris, a través de la FEGP”.


Amb l’ànim de modernitzar ambdues organitzacions, “els socis de la FEGP han de saber que tindran un retorn del fet de formar part d’aquesta associació” amb accés a projectes com donar servei a d’altres patronals territorials connectades amb Foment i també poder tenir un networking important. “És un win-win”, ha reblat Sánchez Llibre tot incidint en les “problemàtiques comuns” de les associacions empresarials d’arreu del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *