GESTINET Internet Informàtica, nou partner 2022-2023 de la Federació Empresarial

Comunicats de premsa Transformació digital

L’acord permetrà fer difusió dels serveis de GESTINET a les empreses, i presentar el nou edifici emblema, seu central de l’empresa tecnològica, previst per finals d’any a Vilafranca del Penedès.

Vilanova i la Geltrú, 1 de juny de 2022 – La Federació Empresarial del Gran Penedès i Gestinet Internet Informàtica han signat un acord de partenariat estratègic pel qual l’empresa tecnològica emprendrà accions de difusió i coneixement dels seus serveis mitjançant la plataforma de la FEGP, durant l’any 2022-2023.        

Neus Lloveras i Massana (presidenta de la FEGP) i Josep Maria Vives (en qualitat de gerent de Gestinet Internet Informàtica) han estat els encarregats de formalitzar el conveni de partenariat estratègic. 

Pel que fa als acords, l’empresa GESTINET vol donar a conèixer els serveis que ofereix i explicar a la massa social de la FEGP el seu projecte al Gran Penedès, que es concreta en un nou edifici a la Ronda del Mar de Vilafranca del Penedès, amb el qual l’empresa reflexa el seu moment de creixement i l’aposta de valor de talent tecnològic al territori.

L’equip de la FEGP es mostra molt satisfet per gaudir de l’acompanyament d’una empresa amb l’empenta que demostra el seu gerent, Josep Maria Vives, que serà una peça important en la sectorial de tecnologia de la FEGP.

Segons han acordat ambdues parts, la vigència del conveni tindrà una extensió d’un any, coincidint amb els mesos de juny.

🡪La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) és l’associació de referència a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’entitat es caracteritza per la profusió d’activitats, en formats molt diversos i una agenda continuada de convocatòries, sessions informatives, sicles formatius, contactes comercials i actes institucionals.

🡪GESTINET INTERNET  INFORMÀTICA  és una empresa reconeguda a Catalunya i amb molts anys d’experiència en el sector tecnològic, amb tot tipus de serveis a internet com dissenys web, botigues virtuals, posicionament web, desenvolupaments a mida, marketing online, xarxes socials.. Serveis informàtics professionals avançats com manteniment informàtic, seguretat, serveis cloud, backups, outsourcing,.. I serveis en Telecomunicacions com centraletes virtuals, fibra òptica, telefonia, consultoria, etc.. Disposen de servei a tota Catalunya i València amb un equip propi d’unes 30 persones. Ha estat premiada en diverses ocasions per la seva trajectòria i innovació en serveis tecnològics i seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.