Gestinet Internet Informàtica realitzarà una aposta i inversió immobiliària important al Penedès

Innovació Notícies d'empresa

L’empresa Gestinet Internet Informàtica amb més de 25 anys d’experiència en el sector tecnològic a Catalunya, ha comunicat que realitzarà una aposta i inversió immobiliària important al Penedès, més concretament a la zona comercial de La Girada, a Vilafranca del Penedès.

Es tracta d’un edifici d’oficines nou amb 5 plantes d’alçada i més de 2.250 m2 d’oficines. Aquesta promoció l’està realitzant l’empresa ByEnergy, propietària del terreny, per encàrrec de l’empresa Gestinet, qui realitza una inversió de 4,8 milions d’euros en aquest edifici, que esdevindrà la seva central insígnia.

Aquesta inversió i aposta pel territori que realitza Gestinet va en consonància amb la trajectòria d’aquesta empresa penedesenca i l’objectiu de creixement important per tal de convertir‐se en un referent en l’àmbit tecnològic al país, amb seu al Penedès.

Tal com indicava el mateix CEO de l’empresa, en Josep Maria Vives: Sense dubte, el Penedès és el lloc perfecte per viure i treballar, ho diem per experiència pròpia. i per aquest motiu decidim realitzar la inversió i aposta en l’enclavament del nostre edifici tecnològic, amb l’objectiu de crear un nou referent geogràfic a Catalunya en aquest sector i atraure així empreses i iniciatives al territori.

Actualment aquesta empresa compta amb clients a tot Catalunya en serveis informàtics, serveis a internet, seguretat i consultoria tecnològica per a empreses i institucions, amb personal en plantilla repartida per tot el país, però el seu “Core Executive” i d’operacions ubicat al nostre territori. En aquest sentit, no fa gaire Gestinet ja va absorbir una empresa de Vic referent del sector, per tal de créixer i avançar en aquesta conquesta.

Una altra reflexió que indica en Josep Maria Vives és que la polarització de Barcelona com a ubicació de tota activitat tecnològica, s’ha deslocalitzat cap a altres territoris com Sant Cugat del Vallès o Sabadell en els últims anys. Ara, sobretot amb les repercussions pels últims aconteixements globals ecològics, de salut i econòmics, això torna a moure’s cap a altres territoris amb altres prestacions, condicions i comoditats, i aquí és quan el nostre territori te un atractiu i potencial enorme que cal explotar i no deixar passar aquesta oportunitat.
Obviament, això ha de ser dirigit i organitzat per les pròpies institucions i organismes locals, per tal de fer d’aparador i donar a conèixer aquest potencial que ara te molt valor i atrau empreses i treballadors, amb el que això representa pel territori i la seva prosperitat.

Es preveu tenir l’edifici d’oficines acabat pel primer trimestre del 2022 i entrar en funcionament i plena adaptació en el següent trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *