Fegp ondunova

Grup Ondunova guardonada als premis Liderpack

Notícies d'empresa

L’empresa de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos ha estat guardonada en els premis més importants en l’àmbit nacional, Liderpack, sobre envasos i embalatges innovadors, sostenibles i creatius.

El reconegut premi ha estat per una caixa ideada per transportar plantes. Una solució d’embalatge de cartró que va trobar el departament de disseny de la planta dels Monjos per un dels seus clients. Aquest embalatge 100% ecològic i reciclable, compta amb una gran flexibilitat, ja que tots els elements estan pensats perquè s’adaptin a diferents models de plantes i testos amb una alta protecció, evitant al màxim els moviments durant el transport. El mateix embalatge compta amb un sistema de protecció incorporat a la caixa que fa que la planta no pateixi cap alteració i segueixi intacta, malgrat que la caixa pateixi canvis bruscos de moviment durant el seu transport.

Es tracta d’una eco-innovació que ha estat reconeguda com el millor packaging de logística i distribució en aquests premis que se celebren des de 1995. Premien l’originalitat, l’ergonomia, la innovació, la creativitat, el procés de fabricació, els materials utilitzats i l’aposta per la sostenibilitat.

Enhorabona pel guardó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *