FEGP TErramar

Inspira Terramar!

Notícies d'empresa

Un any més, el Festival Jardins Terramar de Sitges reunirà un gran nombre de noms propis del panorama musical. Un total de 14 artistes i bandes pujaran dalt de l’escenari de l’auditori principal per presentar en directe els seus nous treballs i els grans èxits dels seus respectius repertoris. La cinquena edició se celebrarà del 28 de juliol al 13 d’agost, amb la recuperació del 100% de l’aforament, ampliant-se la previsió d’assistència de públic amb 36.000 espectadors. El Festival Jardins Terramar de Sitges és una iniciativa cultural i de promoció econòmica del territori, que vol continuar refermant-se com a un dels nous certàmens musical de referència a l’estiu, a més de ser un reclam turístic més per a la destinació Sitges.

EL PROGRAMA

El cantautor Joan Dausà oferirà el 28 de juliol el concert inauguralpresentant les noves cançons del seu darrer treball Ho Tenim Tot.  Una altra de les veus més rellevants dels últims temps, Rozalén, s’afegeix a la programació del festival el 2 d’agost, en un any que combina escenaris a banda i banda de l’oceà amb la seva exitosa gira El Árbol y el Bosque. La tercera data que se suma al festival és el 8 d’agost, amb un dels artistes del moment, Nil Moliner, amb Nuestra Locura Tour.  I el 13 d’agost, Tricicle presenta Carles Sans a Per Fi Sol!, el monòleg del segell La Casa de la Risa, el cicle de comèdia del Grup Balañà, per cloure la cinquena edició del festival d’una manera original i divertida.
 
Aquestes noves actuacions completen una programació que compta a més amb Joan Manuel Serrat (29 de juliol), el Dúo Dinámico (30 de juliol), Alvaro Soler (31 de juliol), El Pot Petit (3 d’agost), Rosario (4 d’agost), Vanesa Martín (5 d’agost), Stay Homas (6 d’agost), bROTHER iN bAND (7 d’agost), God Save The Queen (11 d’agost) i Hombres G (12 d’agost). 
 
Un any més, el village del Festival Jardins Terramar de Sitges acollirà la programació dels Imprescindibles, que és l’escenari de talent local de la comarca vinculat a la música i la dansa. La configuració d’aquest cicle es donarà a conèixer pròximament.

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *