Jornada Reconnecta amb La Gelidense: passat, present i futur

Notícies d'empresa

Dissabte 13 de Maig: matí de benestar, tarda d’art i portes obertes & vespre festiu amb música en directe, tast de vins & producte KM0

Per celebrar el 1er Aniversari de La Gelidense Coworking & Cocreating i aquest indret industrial tan especial amb tota la comunitat estem organitzant la jornada Reconnecta que tindrà lloc el proper dissabte 13 de Maig de 2023.

El matí estarà dedicat a la salut & el benestar. La invitació serà fer un viatge de reconnexió a través de diferents experiències guiades per professionals de la salut passant per diversos espais del coworking. Conclourem el matí combinant tot allò après amb un agradable passeig pels jardins de la Gelidense fent tastets per al cos i l’ànima.

A la tarda, a les 19.00hrs  inaugurarem l’exposició Del Mapa al Territori de l’artista Kristof Willemsen i també obrirem portes al coworking.

A les 20.00hrs començarà una gran festa al carrer amb música en directe del grup Aqstica, vins naturals Km0 amb la col·laboració de Mambo, food truck d’hamburgueses (també veganes!!!!) amb Food’n Roll i formatges artesans de Camins del Nord. 

Més informació i inscripció aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *