Kit Digital: subvencions de fins 12.000€ per a les pimes

Notícies d'empresa

El Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital ha posat ja en marxa el programa Kit Digital per ajudar a la digitalització de les Pimes amb un total de 3.000 milions d’euros.

Gràcies a aquest programa és fàcil aconseguir fins a 12.000€ per empresa per a ser invertits en diferents eines i tecnologies que suposin millores en els processos i la seguretat informàtica. Entre les solucions subvencionables es troben moltes de les que ADQA ofereix: llocs web, comerç electrònic, oficina virtual, gestió de processos, ciberseguretat i comunicacions segures.

ADQA ja ha sigut acreditat com a Agente Digitalizador, de manera que podrem sol·licitar l’ajuda en nom de la vostra empresa i prestar el servei que necessiteu aprofitant la subvenció. Cal remarcar que la subvenció pot ser del 100% del projecte, cosa poc habitual.

Ja ha començat el període per a les sol·licituds, de moment restringides a empreses d’entre 10 i 49 treballadors. Donat que les subvencions s’otorgaran per ordre de petició, convé anticipar-se tot el possible.

Es tracta d’una oportunitat molt interessant per a fer inversions en tecnologia i des d’ADQA ens posem al vostre costat des d’ara mateix per a que la pogueu aprofitar. Compteu amb nosaltres per a la tramitació de l’ajuda i per la seva implantació. 

Informeu-vos i contacteu amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *