La 14ª Trobada de Dones d’Empresa tanca amb un missatge de reflexió i aprenentatge davant la conjuntura actual “No hi ha res impossible”

Comunicats de premsa Dones D’Empresa Trobada de Dones d’Empresa
  • L’acte amb 96 assistents va comptar amb la convidada d’honor NINA
  • El Premi Dona d’Empresa 2021, va recaure en Fàtima Jiménez, d’Acció Preventiva
  • El 20% dels assistents van ser homes d’empresa

20 de juny, Sant Cugat Sesgarrigues – El col·lectiu de Dones d’Empresa, que neix el 2008 de braços de dones emprenedores associades a la Federació Empresarial, va celebrar amb totes les mesures de seguretat la seva 14a Trobada de Dones d’Empresa entre vinyes, a l’Alt Penedès, en concret a l’espai de la Masia Torre del Gall de Sant Cugat Sesgarrigues.


Com és habitual en aquesta cita anual, que puntualment el 2020 es va celebrar de forma telemàtica, es convida a una dona que per la seva trajectòria pot inspirar al col·lectiu femení del territori. Així, la convidada d’enguany va ser l’artista i cantant NINA per la seva faceta d’empresària. Va fer una intervenció molt emotiva assenyalant com des de la passió i la vocació per la veu, es va veure abocada al món empresarial, totalment desconegut per l’artista fins al moment. Amb la voluntat d’ajudar als altres en allò què ella coneixia, tenir cura i treballar la veu i el cos, va ser quan va agafar sentit el projecte empresarial.

L’artista va parlar de com n’era d’important l’acompanyament del seu equip i com aquest nou camí desconegut li havia donat l’oportunitat d’aprendre, de formar-se en una sèrie d’habilitats per tal de gestionar el seu negoci. També va fer referència a com durant la pandèmia, es va obrir un període on va patir molt per les situacions personals de l’equip, per la situació en general, per trobar-se en un moment empresarial tot just arrancat, i davant de tot plegat va concloure que volia agafar una postura positiva, amb el qual va obrir un camí de reflexió per encarar el futur i nous projectes. En aquest punt d’inflexió és on l’artista passa a ser també empresària, i va acabar la seva intervenció animant des de la fortalesa, la persistència i la passió, “No hi ha res impossible”

L’acte va tenir un contrapunt d’art gràcies a l’assistència de l’escultora Elvia Cor i les seves obres. Va exhibir un bust de l’artista Frida Kahlo i va escenificar com la veu de la dona havia d’escoltar-se després d’haver estat durant molt temps, i encara en alguns contextos, menystinguda.
El moment més solemne de la nit va arribar amb l’entrega del guardó a la Dona d’Empresa de l’Any de mans de Carme Gatell, representant de Dones d’Empresa, i que va ser atorgat a Fàtima Jiménez d’Acció Preventiva per la seva labor d’acostament i informació a les empreses en valors i procediments de prevenció de salut a les empreses. També per l’ús de tots els canals que la Federació posa a disposició dels socis en una estratègia de tasca formativa mitjançant webinars, publicacions i assistència i participació en tots els actes de Dones d’Empresa per fer extensiu aquest missatge de canvi en els processos i seguir la nova normativa per fer empreses més saludables.

L’acte, que va comptar amb dos presentadors del Penedès, Xènia Castelltort i Carles Gala, es desenvolupà en un ambient molt proper i agradable, on també ens va dirigir unes paraules l’Il·lm. Alcalde de Sant Cugat Sesgarrigues, el Sr. Jordi Ferrer Vergés. La benvinguda i la clausura de l’acte va anar a càrrec Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès

Els prop de cent convidats van gaudir d’una vetllada molt agradable, a l’espai del sopar entre les vinyes adjacents de la Masia, i que va finalitzar poc abans de les 23h amb l’actuació musical d’Uixi i David Moreno.

El col·lectiu emplaça a tothom al pròxim Congrés que organitza el col·lectiu de Dones d’Empresa que té data fixada pel 22 d’octubre de 2021 al l’espai Neàpolis de Vilanova i la Geltrú ( Garraf).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *