La agència Polièdric torna a obtenir la certificació de Google Partner

Notícies d'empresa

L’agència de màrqueting digital Polièdric, amb seu a Vilafranca del Penedès, ha tornat a rebre la condició de Partner Premier del 2023 dins del programa Google Partners. Fundada l’any 2000, l’agència altament especialitzada en la gestió de campanyes de publicitat digital, formarà part del 3% dels partners amb millors resultats d’Espanya. Aconseguir la condició de Partner Premier és un veritable assoliment que fa que l’agència vilafranquina destaqui com a experta en la gestió de campanyes de Google Ads.

Aquesta certificació avala els resultats, professionalitat, èxits i qualitat de la feina feta a la gestió de campanyes de Google Ads, sempre orientada a assolir els objectius de vendes dels seus clients. L’objectiu principal d’aquest programa és proporcionar a les agències recursos, formació i eines per contribuir als objectius dels seus clients de créixer i obtenir un resultat altament satisfactori. D’aquesta manera, Polièdric encara formarà part d’un grup selecte de Partners Premier d’agències de publicitat que gestionen comptes de Google Ads d’altres empreses.

Segons Magali Benítez, sòcia i directora de comptes de Polièdric, aquesta renovació de la certificació demostra la confiança de Google amb l’agència i la gran professionalitat de tot l’equip de Polièdric i sobretot, la satisfacció dels clients amb el servei rebut, sempre orientat a millorar les vendes i rendibilitzar la inversió dels clients tant a Google Ads, com a Facebook, Instagram o qualsevol plataforma publicitaria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *