La Daurada posa en marxa el seu nou servei ‘Business Class’ per a empreses

Notícies d'empresa

Via Penedès Econòmic 28|02|22

La Daurada Group ha ideat un nou servei per als empresaris que facin servir el seu restaurant com a espai per fer dinars de negoci. Es tracta de ‘Business Class’, un concepte que s’aplica a les reunions de caire professional que es porten a terme amb un dinar de feina, per tal de crear un ambient relaxat. Gràcies a la seva privilegiada ubicació, amb immillorables vistes al mar, La Daurada ofereix als empresaris del territori i a professionals d’altres comarques la possibilitat de dinamitzar les seves reunions de negoci.

La Daurada disposa d’uns nous espais confortables i polivalents que responen a tots els requisits necessaris de les reunions.  Les seves instal·lacions generen un ambient agradable i diàfan, i ofereixen una visió sensorial quan els visitants veuen el mar des dels seus espais.  Totes aquestes característiques fan de La Daurada un espai immillorable per gaudir dels dinars de treball i fer que els meetings siguin tot un èxit.

Diuen els experts que a l’hora d’organitzar un dinar de feina, l’amfitrió ha de fer prèviament una bona elecció del restaurant perquè pot ser decisiva per generar una actitud positiva que afavoreixi els objectius de la trobada. Pren especial rellevància que l’establiment ofereixi una atenció personalitzada, un servei de qualitat i la privacitat suficient per tractar temes confidencials. Uns altres aspectes determinants són la localització, la facilitat d’accés i la disponibilitat d’aparcament. Tot aquests atributs són innats de La Daurada i per això s’ha consolidat com espai de referència per als professionals.

La Daurada Group vol posicionar-se com espai referent per acollir esdeveniments MICE i corporatius

A mesura que el sector del MICE (turisme de negocis) va recuperant la normalitat, després de la pandèmia, el territori penedesenc va tornant a recuperar la seva imatge com a destinació turística i segura. Des de La Daurada Group confien que “aviat la nostra oferta general tornarà a seduir un mercat molt exigent i selectiu”. 

L’empresa vilanovina s’identifica també en el turisme “Bleisure” (Business and Leisure) que combina el viatge de negocis amb l’oci, gràcies a l’oferta d’activitats que hi ha a la comarca.

En aquest sentit, La Daurada ofereix serveis de tota mena, des de produccions audiovisauls, discoteca, piscina salina, accés privat al mar o actividades aquàtiques, entre altres.

La Daurada és un equipament amb una superfície de 10.000 m2, i això la posiciona com a ubicació ideal per a acollir esdeveniments de gran format. Pot adaptar la seva oferta a les necessitats de les empreses, amb propostes més ajustades en funció del volum de persones i la possibilitat de viure experiències úniques “al més pur estil mediterrani, tan gastronòmicament com sensorialment”, indiquen des de l’empresa.

En aquest sentit, Ruth Celma, event manager de La Daurada, ha realitzat accions de networking assistint en representació de la companyia al MIS Internacional de Sevilla, una de les primeres fires realitzades en el recent camí cap a la recuperació del sector.  Cada cop són més les empreses que volen tornar a l’activitat el més aviat possible.

D’altra banda, el grup veu  també moltes possibilitats en els formats d’esdeveniments digitals i híbrids, ja que multiplicant les possibilitats de difusió i fidelització dels clients. Aquests són esdeveniments que va propiciar la pandèmia i que sembla que han arribat per quedar-se.

Orlando Palacios, director de comunicació de La Daurada Group: “El servei Business Class fusiona el servei de restauració, els meetings i el coworking”

En què consisteix el Business Class?
Hem posat en marxa el concepte Business Class que és la fusió entre el servei de restauració, els meetings i el coworking per a completar la nostra oferta gastronòmica de cuina mediterrània amb serveis de suport a l’empresa, perquè l’experiència en les reunions de treball, que es desenvolupen a La Daurada i que tenen com a escenari principal la sobretaula, sigui òptima en tots els sentits.

Des de quan oferiu aquest servei?
En realitat, els dinars de negoci es fan des de sempre, però des del mes de gener hem impulsat més aquest tipus d’activitat. Hem fet diverses modificacions al restaurant per reforçar l’espai i fer-lo còmode per tal que els comensals puguin desenvolupar la seva vessant professional amb més motivació.

Quin tipus de clients vénen a La Daurada?
Entre setmana, majoritàriament, el perfil dels nostres clients s’identifica amb professionals de diversos sectors que volen gaudir d’un dinar de treball amb els seus clients, proveïdors o amb els seus equips. També fem molt dinars de feina on es formalitza la signatura d’un contracte o es referma la consolidació de les bases de futurs projectes.

Quines característiques té el restaurant de La Daurada per acollir aquest tipus de dinars?
Tenim un espai diàfan, molt agradable i amb vistes al mar, que ja per si mateix genera una atmosfera de treball distesa i que genera motivació. A més, hem instal·lat uns separadors visuals que generen la sensació de privacitat amb l’objectiu que els professionals que portin a terme aquí els seus negocis se sentin més relaxats. El fet d’extrapolar els negocis fora d’una oficina produeix més benestar i és el que volem oferir des de La Daurada als empresaris de la comarca i a altres professionals d’arreu. A més, ho enllacem amb la nostra oferta gastronòmica de cuina mediterrània, per tal d’arrodonir l’experiència.

De quins serveis disposen els clients?
Els clients disposen de facilitats per treballar amb connexió Wi-Fi gràcies al suport del nostre partner tecnològic local ADQA. Hem creat una nova zona al lounge del restaurant habilitada com a espai de treball per als professionals que precisen connectar-se amb el seu portàtil. Hi ha sofàs i taules per crear un ambient més distès de treball. En aquest indret, els professionals poden participar en videoconferències, respondre e-mails o fer servir el nostre projector i pantalla per reproduir qualsevol presentació.
A part tenim un gran pàrquing gratuït, de manera que no hauran de patir per trobar aparcament, i és fàcil d’arribar.

En quin moment es troba el sector dels esdeveniments MICE i corporatius, en el qual també hi esteu immersos?
El sector del turisme de congressos i reunions s’ha vist afectat durant aquest període d’aturada tècnica de dos anys a causa de la crisi sanitària. Durant tot aquest temps, s’ha registrat un descens de l’activitat que supera el 70%. La bona notícia és que la reactivació ha començat gràcies a la bona evolució de la vacunació i a la normalització dels protocols COVID-19. Per això volem potenciar també aquest tipus d’activitats i volem donar a conèixer als empresaris del territori que a La Daurada hi poden dur a terme diversos tipus d’esdeveniments, amb un espai adaptable i personalitzable.

Abans de la pandèmia, quines empreses havien fet servir les vostres instal·lacions?
Han confiat en nosaltres Olympus, Microsoft, HP, Hyundai, DAF, Fundació Abat, AECC, Nissan, el Gremi d’Hosteleria de Vilanova o Porsche, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *