La FEGP assisteix a l’acte d’inauguració d’Apple a Sitges

Comunicats de premsa

Dijous 2 de desembre, Sitges. La famosa marca tecnològica Apple arriba a Sitges de la mà d’Intecat, el partner comercial de la companyia. El nou establiment es troba al carrer major núm. 47, al costat del Cap de la Vila i amb aquesta nova obertura, ja són 14 les botigues que s’han establert a Espanya gràcies a Intecat.

Aquest nou establiment té una superfície de 85 m2, dedicada íntegrament a exposició i venda de l’ampli catàleg de dispositius de comunicació i entreteniment de darrera generació.

L’estrena oficial del local ha sigut aquesta mateixa tarda, on ha tingut lloc l’acte d’inauguració, amb la presència de l’alcaldessa de Sitges, la senyora Aurora Carbonell, que ha valorat de manera molt favorable el nou veïnatge de la marca Apple i l’aposta d’Intecat per l’entorn comercial de Sitges.

Aquesta és la primera botiga d’Intecat a les comarques del Penedès i el Garraf. Properament obrirà un establiment al centre de Vilanova i la Geltrú, en el què també s’oferirà servei tècnic.

La junta directiva de la FEGP i la representant de la Federació a l’acte d’inauguració, la senyora Vinyet Torner, valoren molt positivament que empreses tan potents tinguin en compte el nostre territori a l’hora de créixer i establir noves relacions comercials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *