La FEGP es suma a la marxa lenta per la gratuïtat de la C-32

Comunicats de premsa

Aquest diumenge mig centenar de vehicles s’han sumat a la protesta convocada pels signants del Pacte del Penedès Marítim per reclamar la gratuïtat de l’autopista en els viatges d’anada i tornada fets el mateix dia.

La marxa lenta ha col·lapsat la via durant mitja hora

Els vehicles s’han concentrat a Vilanova i la Geltrú i han accedit a la C-32 fins a Sitges, on han ocupat tots els carrils en sentit nord i han reduït la velocitat fins a provocar un tap que s’ha allargat una mitja hora. La movilització s’entén com una petició del territori per obtenir una igualtat en el dret a la mobilitat i que això no suposi un greuge en comparació amb altres zones del país.

La Federació Empresarial ha donat suport a la marxa i reivindica que aquesta és una demanda que fa temps es reclama des del teixit empresarial del territori. Des de la FEGP, aquesta línia de reivindicació ja es va iniciar a principis de l’any 2020, quan es va fixar la millora de les comunicacions com a eix prioritari a treballar per part de l’entitat. Des d’aquells moments s’han impulsat diverses iniciatives.

El passat mes de juny una delegació de la FEGP es va reunir amb el secretari general de la vicepresidència, Sr. Ricard Font i amb la directora general de transport i mobilitat, Sra. Mercè Rius, precissament per traslladar la necessitat de mesures urgents per millorar la mobilitat entre comarques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *