Fegp Sant Antoni aBad

La FEGP i la Fundació Sant Antoni Abat signen un conveni marc de col·laboració

Comunicats de premsa General

Vilanova i la Geltrú, 4 d’abril de 2022. La Federació d’Empresaris del Gran Penedès (FEGP) i la Fundació Sant Antoni Abat han signat un conveni marc de col·laboració, que s’anirà desenvolupant a través de diverses activitats i serveis. Una de les primeres col·laboracions entre les dues entitats serà l’organització d’un acte de difusió i promoció “Motivacions per col·laborar i incentius fiscals / Llei de mecenatge”, que trindrà lloc aquest primer semestre de 2022. 

L’acte de signatura del conveni marc ha tingut lloc aquest dilluns a la seu de la FEGP. Hi han participat la presidenta de la federació empresarial, Neus Lloveras, i la gerenta de la Fundació, Dolors Camacho, que han rubricat l’acord.

La presidenta de la FEGP ha destacat la importància de la col·laboració empresarial amb entitats socials. “L’objectiu econòmic és només una part del que les empreses busquen. La sostenibilitat social, i també l’ambiental, són indispensables per a les empreses avui en dia”. La gerenta de la Fundació Abat, per la seva banda, ha recordat que l’entitat aporta un treball social i “té necessitats com qualsevol empresa. Som una empresa de caire social que dona serveis a la ciutadania i, per això estem molt satisfetes d’aquesta col·laboració amb la FEGP; sumar sinèrgies ens enriqueix”, ha afegit.

Coincidint amb la signatura del conveni, la FEGP s’incorpora al Patronat de la Fundació Sant Antoni Abat, en la persona de la seva presidenta, Neus Lloveras.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *