La FEGP participa a la primera jornada de treball presencial de la Taula de Formació Professionalitzadora

Comunicats de premsa

Dimecres 15 de desembre de 2021, Vilafranca del Penedès. La Federació Empresarial del Gran Penedès ha participat aquesta tarda en la Taula de Formació Professionalitzadora, la primera en format presencial des de la seva creació el desembre de 2020. A la reunió hi van assistir la regidora d’Educació, Xell Montserrat, i el regidor d’Ocupació, Joan Manel Montfort.

L’objectiu d’aquesta taula és esdevenir un espai de treball de tot el teixit socioeconòmic i formatiu del territori per construir acords que millorin la governança al voltant dels ensenyaments professionalitzadors. Durant la jornada també s’ha constituit la Comissió d’orientació acadèmicoprofessional, una comissió de treball de la Taula que s’ha creat com a conseqüència de la detecció de necessitats feta entre els membres d’aquest òrgan en la reunió anterior.

La regidora Xell Montserrat ha posat en valor l’existència d’aquesta taula que va néixer per “planificar una oferta educativa que s’adeqüi a les necessitats del territori” i va agrair i demanar la implicació per tal de treballar de forma coordinada, tot afavorint la transferència de coneixements entre els agents que hi estan implicats. 

Per cloure la tercera jornada de treball de la taula de Formació Professionalitzadora, es va fer un petit refrigeri servit per l’alumnat del programa de formació i inserció (PFI) de restauració La Forquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *