La FEGP porta a la taula de la Generalitat les reivindicacions en matèria de mobilitat al territori del Gran Penedès

Comunicats de premsa General

Fomentar els plans de desplaçament a les empreses, una de les accions a emprendre en breu.

Divendres passat dia 10 de juny una delegació de la FEGP, encapçalada per la presidenta Neus Lloveras, es va reunir amb el secretari general de la vicepresidència, Sr. Ricard Font i amb la directora general de transport i mobilitat, Sra. Mercè Rius.

La reunió es va convocar amb motiu de l’acord pres per la Junta Directiva del passat dia 16 de maig, en què s’insta el Govern de la Generalitat a prendre mesures urgents per millorar la mobilitat a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, tant des de les comarques a les grans capitals com internament entre les comarques.

Aquesta línia de reivindicació ja es va iniciar a principis de l’any 2020, quan es va fixar la millora de les comunicacions com a eix prioritari a treballar per part de l’entitat. Des d’aquells moments s’han impulsat diverses iniciatives.

La reunió de divendres passat va tenir un contingut molt interessant i es van acordar diverses actuacions a impulsar, com és la connexió de les 3 capitals amb transport públic, iniciar una agenda de mobilitat, realitzar una enquesta a les empreses del territori o fomentar plans de desplaçament a les empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *