La Fundació Sant Antoni s’adhereix a Vol+, el programa que certifica l’aprenentatge de les persones voluntàries

Notícies d'empresa

La Fundació Sant Antoni Abat acreditarà els aprenentatges adquirits pel seu voluntariat a través del programa Vol+, que certifica les competències aconseguides per les persones voluntàries a través de la seva tasca. La Fundació s’ha adherit ja a aquest programa, de caràcter estatal, que impulsa la Plataforma del Voluntariat d’Espanya.

La certificació serveix a la persona voluntària per enriquir el seu currículum i per demostrar, a l’hora d’optar a un lloc de treball, els coneixements i l’experiència que ha adquirit en dur a terme la seva tasca voluntària. El que se certifica són competències transversals: Analitzar i resoldre problemes; Capacitat per liderar iniciatives; Comunicació interpersonal; Flexibilitat i innovació; Iniciativa i autonomia; Planificació i organització, i Treball en equip. Cada participant del programa realitza una formació i després se li assigna un tutor que l’acompanyarà en el procés d’autoavaluació, que es completa en un termini aproximat d’entre un mes i un mes i mig. Des de la Fundació es realitza el seguiment, l’enllaç i el suport a la persona voluntària durant tot aquest procés.

Per a més informació sobre les tasques de voluntariat que realitza la Fundació Sant Antoni Abat, podeu consultar el nostre web: http://www.fundacioabat.cat/ambits-dactuacio/voluntariat/.

Per fer-vos voluntari o voluntària de la Fundació podeu adreçar-vos al correu abat@fundacioabat. cat, o bé a http://www.fundacioabat.cat/collabora/fes-te-voluntari/. El petit gest de donar part del nostre temps als altres de manera altruista ens ajuda a progressar i a créixer com a persones.

La Plataforma del Voluntariat d’Espanya és una organització no governamental que coordina la promoció i difusió del voluntariat i l’acció solidària a escala estatal, una activitat que a tot l’Estat porten a terme 2,5 milions de persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *