La importància de la rutina quotidiana per a les persones grans

Notícies d'empresa

La tornada de les vacances d’estiu per a les persones grans és un aspecte molt important per a la recuperació de la rutina quotidiana per aquest col·lectiu. El mes de setembre és sinònim de la tornada a la feina després d’unes bones vacances d’estiu en el mes agost. Per al col·lectiu de la gent gran aquesta època suposa un retorn a la normalitat. Una recuperació a la rutina del dia a dia, un aspecte molt important per a la seva salut i el seu benestar.

Recuperar aquests hàbits després d’un estiu amb molt de moviment és fonamental per al benestar del cos de la persona. Adaptar a l’organisme de nou al ritme d’abans del període estival pot ser un procés costós i llarg, sobretot en les persones d’avançada edat.

Per aquest motiu, és molt important tornar a realitzar, dins d’un horari establert, activitats del tipus obligatori com menjar, dormir, sopar, esmorzar, etc. i activitats instrumentals com anar a comprar, fer el menjar o arreglar la casa, entre altres.Gemma Montero, Gerent de SEPES Atenció Domiciliària, explica que “som conscients d’aquesta problemàtica i posem al servei dels nostres clients una atenció domiciliària amb professionals que els ajuden a recuperar, fàcilment, la rutina del dia a dia”.

Un altre factor clau per a adaptar-se de nou al ritme diari, són les activitats d’oci. Són les que ocupen bona part del temps dels nostres majors. Des d’activitats educatives, esportives fins a sortir a passejar i xerrar amb els amics, és un suport important per a recuperar la rutina i reubicar de nou l’organisme a la normalitat habitual. “Des de SEPES Atenció Domiciliària acompanyem als nostres majors en aquest procés per a facilitar la seva adaptació de nou a la vida quotidiana”, afirma Gemma. A més, conclou que “nosaltres treballem amb una gran sensibilitat humana, respecte i excel·lència en el servei per a garantir la millor qualitat de vida de les persones”.
Per més informació, consulteu la seva web

30.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *