La importància de la rutina quotidiana per a les persones grans

Notícies d'empresa

La tornada de les vacances d’estiu per a les persones grans és un aspecte molt important per a la recuperació de la rutina quotidiana per aquest col·lectiu. El mes de setembre és sinònim de la tornada a la feina després d’unes bones vacances d’estiu en el mes agost. Per al col·lectiu de la gent gran aquesta època suposa un retorn a la normalitat. Una recuperació a la rutina del dia a dia, un aspecte molt important per a la seva salut i el seu benestar.

Recuperar aquests hàbits després d’un estiu amb molt de moviment és fonamental per al benestar del cos de la persona. Adaptar a l’organisme de nou al ritme d’abans del període estival pot ser un procés costós i llarg, sobretot en les persones d’avançada edat.

Per aquest motiu, és molt important tornar a realitzar, dins d’un horari establert, activitats del tipus obligatori com menjar, dormir, sopar, esmorzar, etc. i activitats instrumentals com anar a comprar, fer el menjar o arreglar la casa, entre altres.Gemma Montero, Gerent de SEPES Atenció Domiciliària, explica que “som conscients d’aquesta problemàtica i posem al servei dels nostres clients una atenció domiciliària amb professionals que els ajuden a recuperar, fàcilment, la rutina del dia a dia”.

Un altre factor clau per a adaptar-se de nou al ritme diari, són les activitats d’oci. Són les que ocupen bona part del temps dels nostres majors. Des d’activitats educatives, esportives fins a sortir a passejar i xerrar amb els amics, és un suport important per a recuperar la rutina i reubicar de nou l’organisme a la normalitat habitual. “Des de SEPES Atenció Domiciliària acompanyem als nostres majors en aquest procés per a facilitar la seva adaptació de nou a la vida quotidiana”, afirma Gemma. A més, conclou que “nosaltres treballem amb una gran sensibilitat humana, respecte i excel·lència en el servei per a garantir la millor qualitat de vida de les persones”.
Per més informació, consulteu la seva web

30.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.