La Indiscreta, la nova marca de cerveses artesanes de Patates Piqué

Notícies d'empresa

La firma vilanovina que ha portat per tota Catalunya la marca Vilanova i la Geltrú a través de les seves patates cruixents, a més de desenvolupar tota una línia per acompanyar el moment del vermut, fa ara un pas endavant amb la creació de la marca La Indiscreta, endinsant-se en el món de les cerveses artesanes.

Aquesta nova aventura que ja podeu trobar en molts dels establiments de referència de les comarques del Penedès i el Garraf, ve protagonitzada per dues referencies. Per una banda la cervesa India Pale Ale, una IPA lupulada, lleugera i afruitada, amb notes crítiques molt evocadores que presa a una bona temperatura resulta del tot refrescant. També sense gluten. D’altra banda, la cervesa de blat amb etiqueta vermella, amb un final elegant i subtil, ideal per completar aquest moment vermut que abandera la gamma de productes Piqué en les nostres comarques.

Patates Piqué és referent en la distribució de productes per l’hora del vermut, com ho són les patates i cotnes, conserves del camp i del mar, vermuts i salses, productes gourmet i ara tanca un nou cicle amb l’entrada de les cerveses artesanes.

22.07.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *