La Junta de la FEGP convoca una assemblea extraordinària el mes de desembre

Comunicats de premsa General

La inclusió d’una clàusula als estatus de la Federació per al foment de la igualtat de gènere com un dels principals motius per proposar a l’assemblea.

24 d’octubre, Vilafranca del Penedès .- La Junta Directiva de la Federació Empresarial s’ha reunit aquest dilluns de forma ordinària a la seu de la FEGP al Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès.

En aquesta ocasió, es van aprovar diverses propostes d’ordre intern, i cal destacar la proposta d’inclusió d’una clàusula als estatuts de l’entitat per al foment de la igualtat de gènere que des de fa anys promou la Federació Empresarial, en especial a través del col·lectiu de Dones d’Empresa, un dels motius pels quals se celebrarà una assemblea extraordiària divendres 16 de desembre a Cantina Viladellops.

D’aquesta Junta també cal destacar, un debat molt ric sobre les possibles estratègies que la patronal pot promoure en la conjuntura actual. Es van remarcar aspectes com la representació de l’empresariat davant les administracions per defensar els diferents sectors d’activitat, així com la potenciació de les actuacions de networking i interrelació entre les empreses associades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *