La Mancomunitat realitzarà millores a 5 deixalleries de l’Alt Penedès i el Garraf

Notícies d'empresa

L’ARC ha atorgat 229.971,32 euros a la Mancomunitat Penedès-Garraf per a la millora de les deixalleries ubicades a Canyelles, Olivella, Santa Margarida i els Monjos, Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès.

La Mancomunitat Penedès-Garraf gestiona aquestes 5 instal·lacions, que donen servei als municipis de Canyelles i Olivella a la comarca del Garraf i als municipis de Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, El Pla del Penedès, La Granada, Les Cabanyes, Olèrdola, Pacs del Penedès, Pontons, Sant Martí Sarroca, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès, a la comarca de l’Alt Penedès.

A les deixalleries de Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, la subvenció contempla el subministrament i instal·lació d’una bàscula de pesatge electrònica, així com la instal·lació d’un sistema de seguretat amb vídeo gravació al recinte, el qual també està previst instal·lar a les deixalleries de Canyelles i Olivella.

En el cas de la deixalleria de Santa Margarida i els Monjos i a la de Tres Termes (Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca i Pontons), la subvenció també permetrà disposar d’un nou mòdul per a la recepció i l’emmagatzematge de residus especials a les instal·lacions, el que millorarà la seguretat, tant de les persones usuàries com del propi personal de la deixalleria.

La subvenció atorgada cobreix el 96,33% de l’import total previst en les actuacions i suposaran una important millora en el funcionament diari i seguretat de totes aquestes instal·lacions. Des del Servei de Residus ja s’han iniciat els treballs per desenvolupar els projectes constructius de les bàscules i mòduls, així com els procediments de contractació necessaris per al subministraments d’equips i materials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.