La marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà s’estrena a la fira internacional Alimentària

Notícies d'empresa

El Paté Rústic de Gall del Penedès IGP, elaborat en exclusiva per Mallart, concorre també als premis INNOVAL d’innovació alimentària

Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà, pren part per primera vegada Alimentària 2022, el Saló Internacional d’Alimentació, Begudes & Food Service de referència. És una cita obligada amb la innovació i les últimes tendències del sector que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 7 d’abril.

De la mà del Catalonia Gourmet (clúster alimentari per a la promoció de l’alimentació gourmet català d’alta gamma) del qual en forma part, Mallart presentarà la seva singular proposta xarcutera tradicional i amb valor diferencial. La marca penedesenca serà present els quatre dies de fira al pavelló 1, a l’espai “Lands of Spain”.

Després de quatre anys sense celebrar-se aquest esdeveniment gastronòmic de referència, l’edició de 2022 és per a Mallart el fòrum ideal per presentar-se al sector gastronòmic com l’única marca de xarcuteria amb causa que existeix al mercat i els elaboradors en exclusiva dels productes fets amb Gall del Penedès IGP, com el premiat Paté Rústic en la categoria “Gust més original” als Premis InnoFòrum 2021.

A més a més, el paté rústic de Gall del Penedès IGP es presenta com a novetat i innovació als premis INNOVAL, l’espai d’exposició per als productes que suposen una innovació en el sector de la gastronomia.

Aquest projecte ha tirat endavant gràcies a l’aliança entre la Fundació Mas Albornà i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, que ha comptat amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.