La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP, exhibició de talent empresarial al Gran Penedès

Comunicats de premsa Networking Nit de l'Empresa 2021 Premis

Dijous 19 de maig, Vilafranca del Penedès – La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2022 tindran lloc el dijous 16 de juny a les 19h30 a la Finca Juvé & Camps, celler d’Espiells a Sant Sadurní d’Anoia.

La Nit de l’Empresa 2022, és l’esdeveniment que celebra la trobada del teixit empresarial d’un territori unit per uns interessos comuns, impulsant la seva competitivitat i la creació de xarxa entre empresaris, per tal d’enfortir les aliances entre empreses i institucions, i on s’espera comptar amb una representació de 400 assistents a la gala on destaquen les assistències de representants dels principals òrgans empresarials, el Sr. Josep Sànchez Llibre, president de Foment del Treball Nacional o el Sr. Antoni Abad, president de CECOT, i la presència confirmada de l’Il·ltre. Sr. David Alquézar Claramunt, delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès i l’Hble. Sr.  Roger Torrent conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Gala Premis FEGP 2022

En el marc de la Nit, la FEGP convoca la Gala de Premis FEGP 2022, uns guardons que reconeixen la trajectòria de les empreses en el darrer any 2021, marcat per la sortida d’una pandèmia amb pronòstics molt incerts, i on des de la Federació es vol premiar l’adaptació de les empreses i l’aposta pel seu creixement i millora.

Els nous escenaris conjunturals han propiciat canvis en les categories als Premis FEGP 2022 per posar en relleu el paper social de les empreses. Per una banda, hi ha el nou premi FEGP a la Formació, on es valora l’esforç empresarial en la formació de l’equip per tal de construir organitzacions més competitives en el seu àmbit. Destaca també el nou reconeixement a l’Emergència Climàtica, on es valoren aspectes com el càlcul de petjada, la reducció d’emissions internes i en la cadena de proveïment, reducció d’emissions basats en la ciència (SBT), com altres iniciatives relacionades amb el canvi climàtic.

El darrer nou premi FEGP va dirigit al col·lectiu creat el 2020 dins el paraigua de la FEGP, l’AEGECat. Un grup d’empreses dedicades a la celebració de casaments i esdeveniments que han estat mancats d’ajudes pròpies a un sector molt danyat dins el context de la Covid. Amb aquest premi, la FEGP vol posar en relleu tot el sector i representar una de les empreses que ha destacat per la seva labor.

La convocatòria d’aquest any ha reunit més de 60 candidatures als premis, una evidència del caràcter emprenedor del teixit empresarial de les comarques del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès.

Com és habitual durant la Nit, també tenen reconeixement les empreses associades que celebren un aniversari destacat durant aquest any.

Nit de l’Empresa 2022

El format de l’acte per aquest 2022 intenta atendre les necessitats de les empreses i acull la voluntat de creació de xarxa pel que es gaudirà d’un espai d’interrelació més llarg i distés a l’inici de la gala. Tota la restauració de l’acte anirà a càrrec de l’empresa de càtering CalBlay.

Un altre factor diferencial aquest any és el ritme de la vetllada, que enguany serà més àgil, amb el presentador Guillem Estadella que conduirà la Nit, i es comptarà amb Belén Cabanes i Elisabet Raspall, que posaran la nota musical a la vetllada.

Guillem Estadella, és un comediant cunitenc amb un clar talent radiofònic que ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, Digital Hits FM, Onda Cero i des de fa 3 anys, és el reporter de ‘Fricandó Matiner‘ el morning de RAC105, a més de diferents col·laboracions en programes de TV on destaca ‘Tabús’ i ‘El Foraster‘ de TV3 o ‘Fin de año de Neox: Los Notas’, entre d’altres. I el seu propi show com a monologuista ‘Quin Pollastre!’

Belén Cabanes i Elisabet Raspall, dues artistes vilanovines reconegudes, ens faran un tastet del seu espectacle “Jazztanyoles”, un espectacle de gran bellesa i emotivitat, on combinen la música original de la pianista i compositora amb la dansa i les castanyoles de la ballarina. Una trobada màgica, còsmica, arrelada en el mediterrani, els records d’infància, i al mateix temps a l’atzar de la improvisació i la intensitat del moment, amb una nova experiència sonora i visual.

Imatge Nit de l’Empresa 2022

La imatge de la Nit consolidada mitjançant les formes geomètriques que representen el mar, la vinya i la indústria, també en gamma cromàtica, blau, verd i gris, evoca la Nit, les estrelles que formen el conjunt del miler d’empreses a les quals representa la Federació Empresarial.

Les empreses que recolzen la Nit de l’Empresa 2022

L’acte compta amb el suport especial de Mercadona, amb el patrocini Stard’Autolica i Gesman, el patrocini Cometd’Ametller Origen, PROT Energia i Mas Solers el patrocini Moonde l’Hotel Estela, Redman, Vilanova Grand Marina, AKO, Festival Jardins Terramar de Sitges, Xta, Rehabilitació Aquàtica Alba, SMP, Publicom, Ondunova, Cales de Pachs i H.Essers i amb la col·laboracióde We Stay Different, Spotlio, Jardiland, i Vallformosa. A més, el partners de la FEGP 2022 que també acompanyaran l’acte: CaixaBank, Banc Sabadell, Grup Serra Immobiliària, ADQA, AGBAR, Gestinet i Finergia.

La Nit de l’Empresa 2022, escenifica la voluntat d’un territori per anar endavant amb valentia, innovació i talent per encara els nous reptes de les empreses i seguir creixent, per afavorir un territori actiu. El lema d’aquest any és Tots a una!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *