La sectorial de tecnologia de la FEGP avança en la definició dels seus objectius

Comunicats de premsa Sectorials Transformació digital

Aquest matí ha tingut lloc la reunió de la sectorial de tecnologia, aquesta vegada en format presencial a l’Espai Àgora de Vilafranca del Penedès. Les empreses del sector TIC, han pogut gaudir d’un espai de relació, coneixement i treball per assentar les bases del que ha de ser la sectorial de referència en el sector TIC dins de la FEGP.

La sectorial ha definit la seva estructura, els seus objectius i ha començat a dibuixar les accions que s’hauran de desenvolupar per assolir els objectius establerts. Ajudar a generar un espai de negoci; ser l’òrgan consultiu en tecnologia dins de la FEGP, fer d’altaveu de reivindicacions del sector davant de les administracions, fomentar la cooperació i col·laboració entre empreses, fer pedagogia en el camp de les TIC i retenir el talent dins del territori, son alguns dels propòsits que la sectorial ha definit i sobre el que es posarà a treballar.

La sectorial ha generat un debat ric sobre la situació i com s’ha d’encarar la tecnologia a les empreses, per a la seva implementació de cara a millorar la seva competitivitat.

Per posar en marxa les accions a emprendre, s’ha posat ja la data de la pròxima trobada que serà el divendres dia 29 de juliol a les 9 del matí, a l’espai àgora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *