La Triangular, l’acte empresarial que uneix el Berguedà, l’Anoia, el Penedès i el Garraf

Comunicats de premsa Congrés de Dones D’Empresa Dones D’Empresa Tens 5 minuts? Trobada de Dones d’Empresa

Es consolida la cooperació entre les diferents patronals femenines, en la primera de moltes trobades.

18 de maig, Gironella .- Els col·lectius femenins de l’ACEB, la UEA i la FEGP han aconseguit teixir un calendari de trobades anuals per tal de potenciar la xara entre emprenedores de les diferents comarques. La voluntat que s’ha anat construint al llarg del temps, per fi s’ha resolt amb èxit, en una reunió on no hi ha faltat de res, i que ha aconseguit congregar una cinquantena de participants,

L’espai proposat per les amfitriones, va ser l’espectacular Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, edifici protegit com a bé cultural d’interès local, construït com a residència dels propietaris de la colònia tèxtil Viladomiu Nou, un marc ideal per acollir la trobada, i on es va celebrar el posterior dinar.

Com és habitual, l’acte no té limitacions de gènere, i va constiuir-se com un èxit rotund, per les sinergies i complicitats que s’hi van teixir entre les assistents. El 2024 serà el torn de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Per part de la FEGP i Dones d’Empresa, van assistir les empreses Cosmonou, Elena Trilla Coaching, Ingnifugacions Garraf, Silvia Domènech Vestuari, Cal Soler, Begoña Cartagena, Reciclatges Gonzàlez, XMConsultoria, La Fatxenda i Redman.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *