L’empresa penedesenca Caram! Caram!, premi Futurisme 2021

Notícies d'empresa

Ara fa un any, dues joves penedesenques van crear l’empresa Caram! Caram! (www.caramcaram.com). La Clara Soler i la Gemma Muray busquen els productes catalans més singulars de cada territori elaborats per artesans agroalimentaris, els donen a conèixer i els serveixen a domicili als seus clients.

Com elles mateixes diuen: “El nostre producte estrella és el Tasta Comarca!, un servei de subscripció i una manera única d’aprendre, tastar i experimentar la gastronomia catalana i la seva vibrant cultura des de casa. (…) El nostre projecte es basa en la creació d’experiències enogastronòmiques; connectem amb petits obradors catalans i donem a conèixer les seves joies gastronòmiques; alhora que fomentem el seu consum responsable i conscient.

A més del Tasta Comarca!, oferim altres propostes dinamitzadores per a particulars, fires o festivitats locals, de tast i maridatge amb els productes que descobrim pel territori català. És una forma de donar altaveu al que tenim al costat de casa i potenciar el seu valor”.

Durant el mes d’octubre, Caram! Caram! va participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona de la mà del Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona. Allà van oferir un demostració i un tast de productes del Tasta Comarca! amb productes del l’Alt Penedès (melmelada i secallona de préssec d’Ordal, embotit elaborat amb cava, paté de Gall del Penedès IGP i torró de Catània, entre d’altres).

Enguany, Caram! Caram! ha rebut també un dels tres Premis FuTurisme 2021, que atorga l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Associació d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), per l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2020-2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *