L’expositor de la FEGP a les Fires de Maig, punt de trobada de les empreses del territori

Comunicats de premsa

Aquest cap de setmana la Federació Empresarial del Gran Penedès ha estat present a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès. L’expositor situat al Pavelló de la Gamba va servir de punt de trobada per les diferents empreses del territori que s’hi van acostar.

Des de la FEGP la valoració de les Fires de Maig 2023 és molt positiva, ja que durant els tres dies de fires han passat per l’estand diferents representants de les empreses associades que han pogut deixar les seves targetes i dades de contacte així com altres interessades en l’activitat de l’associació.

L’espai ha servit per donar a conèixer els serveis de la FEGP i el seu equip, veure els avantatges de ser soci, tenir un punt de trobada per fer networking, conèixer noves empreses, reprendre contactes i fer-ne de nous.

Durant les Fires les persones que s’apropaven a l’expositor van poder veure imatges impreses dels nostres actes i esdeveniments, una exposició del mobiliari de cartó del Congrés CREA de Dones d’Empresa, gaudir d’una copa de cava, visionar un recull dels reportatges audiovisuals i altres vídeos de la Federació i participar a “El XAT de la FEGP”.

El xat, que va rebre prop d’una cinquantena de missatges, va promoure un sorteig entre els participants d’un reportatge audiovisual a la revista Perspectiva de la FEGP. Diumenge a la tarda es va donar a conèixer el guanyador. La FEGP va oferir fins al 31 de maig promocions i descomptes per a nous socis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *