Fegp

Es celebra la primera jornada de llei concursal i segones oportunitats

Comunicats de premsa Serveis Empresarials

Organitzada per la FEGP i patrocinat per CETEB, l’acte s’ha presentat a l’espai Àgora de Vilafranca del Penedès amb l’objectiu de donar visibilitat a la llei de Segona Oportunitat, publicada l’any 2015.

Amb la presència d’en Sr. Suárez, magistrat mercantil de Barcelona i en Lluís Badia, representant del CETEB com a ponents i la Rosa Jorba, directora de la FEGP, la jornada ha començat amb la intenció de donar a conèixer les possibilitats que tenen els empresaris quan es troben amb problemes de solvència.

La Llei de la Segona Oportunitat, vigent des de l’any 2015, és la eina que permet als empresaris tornar al mercat laboral després de passar per un procés de problemes econòmics sense part dels seus deutes. El gran problema que es planteja a la jornada és el desconeixement d’aquest recurs i de les diferents vies d’accés. A causa de la crisi provocada per la pandèmia, des de la FEGP i amb la col·laboració del CETEB s’ha obert aquest espai de diàleg i d’aprenentatge amb l’objectiu d’aprofitar les eines que tenen els empresaris per fer front a una crisi econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *