MGC Mútua, renova el parternariat FEGP pel període 2022 – 2023

Comunicats de premsa General Sectorials

Vilanova i la Geltrú, 19 de juliol de 2022 .- MGC Mútua, partner FEGP 2021, decideix renovar la seva acció de suport a la Federació Empresarial en el període de juliol 2022 a juny 2023, apuntant que l’activitat que té l’associació al costat de les empreses del territori Penedès i el Garraf, ha estat un dels valors que ha ponderat la renovació.

Guillermo Padrisa i Neus Lloveras en el moment de l’acte de signatura

La firma del conveni ha anat a càrrec de la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras i Guillermo Padrisa, director de Relacions Corporatives de MGC , que ha afegit que “l’acord és important perquè MGC Mútua ens dirigim a les famílies, i ara pensem en les famílies de les empreses, creant uns productes específics, per acostar-nos en un tema tan vital com ho és la sanitat. Per això, s’han creat productes molt pensats per empreses i autònoms a unes condicions especials, i a partir d’aquí, adaptem el format a les necessitats del col·lectiu al qual ens dirigim.”

Neus Lloveras també ha significat la renovació de la condició de Partner de l’entitat “és per nosaltres un plaer comptar un any més, amb MGC Mútua que ens ofereix productes que beneficien a les nostres empreses, i als autònoms, un col·lectiu destacat dins la federació. A més, destacar la bona relació que sempre ha estat notable entre les dues organitzacions”.

L’acord a més inclou que MGC Mútua vegi reflectida la seva visual corporativa en els mitjans de comunicació editats per l’organització empresarial així com en els actes promoguts per la FEGP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *