fegp formacio

Nou any formatiu 2022 a la FEGP

Comunicats de premsa

La Federació Empresarial preveu un dels anys més productius en formacions a professionals

Vilanova i la Geltrú, 14 de gener de 2022. Amb la finalitat de cobrir les necessitats dels diferents sectors, empreses i autònoms, la Federació posa en marxa el nou curs formatiu de cara a aquest 2022.

En un món en constant evolució, les empreses no es queden al marge dels canvis que es provoquen en els diferents processos que afecten a les organitzacions. Per això, des de la Federació Empresarial del Gran Penedès, volem posar en valor la importància d’estar actualitzat i en contínua formació.

Una de les línies formatives més importants és la dirigida a directius, es tracta dels cursos EDE (Escola de Direcció d’Empresa), un segell exclusiu i de qualitat, amb un programa adaptat en horari i necessitats a les empreses del territori. Combina l’estudi de casos reals amb la docència universitària i casuística. Tot això, comptant amb docents de reconeguda vàlua, que aporten un rigor acadèmic a l’altura de les necessitats dels alumnes.

D’altra banda, la FEGP manté els seus cursos de gestió pròpia oferint un calendari molt divers i per a tots els públics. Aquests cursos poden ser de gran utilitat tant per directius i directives com per treballadors i treballadores que volen ampliar els seus coneixements per tal de cobrir les necessitats de les empreses on treballen. Com a novetat d’aquest any, la Federació Empresarial del Gran Penedès torna a impartir cursos subvencionats amb la col·laboració de Foment del Treball, el Consorci per la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE. Seran cursos que, en general, són més extensos que els cursos de gestió pròpia i seran més especialitzats en alguns sectors.

Formació bonificada

Pel que fa als cursos EDE i els cursos de gestió pròpia de la FEGP, tenen l’opció de ser formacions bonificades. Les empreses es poden beneficiar dels avantatges d’aquest tipus de formació aprofitant el crèdit formatiu anual que els pertoca. Totes les empreses disposen d’un calaix de diners destinats a la formació dels treballadors. Aquests diners els gestiona la Fundació Tripartita, però la FEGP pot ajudar-vos a treure profit d’aquest saldo amb qualsevol de les accions de pròpia producció que es poden consultar al catàleg de la FEGP. 

Aquests cursos formatius, oberts a qualsevol entitat interessada (empreses, autònoms i particulars), responen a les necessitats empresarials que estan sorgint degut a  l’avanç de les noves tecnològies i a l’obligació d’empreses i treballadors  d’estar en continua formació.

Des de la Federació Empresarial, posem a disposició de qualsevol empresa interessada els nostres serveis per tal d’oferir i gestionar una formació de qualitat, accesible i a mida.

Espais i aules

La FEGP disposa de seus a les capitals de les tres comarques amb possibilitat de realitzar accions formatives en qualsevol dels tres espais. A més, disposa d’una plataforma online acreditada per la realització de cursos i la bonificació o la subvenció dels programes impartits. Les formacions InCompany realitzades a les empreses, tant en format presencial com online, també podrán ser formacions bonificades i adaptades a les necessitats de les empreses si es compleixen els requisitis mínims d’alumnat i temari, opció molt interessant per les empreses que no consumeixen el crèdit formatiu que tenen a disposició.

Tots els dilluns, des de la FEGP s’actualitza el calendari de cursos i els podeu consultar sempre a la nostra web fegp.cat.

Trobareu tota la informació dels cursos i formacions a www.fegp.cat. Per més informació envieu un correu a formacio@fegp.cat o truqueu al 93 810 67 00.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *