Nou taller en vídeo sobre tensió muscular de la Tere Puig

Notícies d'empresa

Tere Puig presenta el nou taller dedicat a treballar la tensió cervical, un producte adequat a persones que encara no coneixen els seus serveis i una oportunitat per veure amb més detalls els beneficis que pot aportar.

Aquest workshop es presenta en format digital amb la intenció d’oferir als interessats un taller al qual podreu accedir de per vida i on trobareu exercicis suaus i efectius per alleujar les tensions cervicals.En aquest taller, la Tere Puig combina en la seva metodologia el moviment i la consciència corporal amb la intenció que cada cos pugui retrobar el seu equilibri en la postura per tal de gaudir d’un dia sense dolor.

Aquesta sessió, on aprendreu 3 remeis per a casos d’urgència i 7 exercicis de prevenció per al malestar comú, té una duració de dues hores. A més compta amb un vídeo de 30 minuts de preguntes i respostes freqüents i l’accés a l’espai web per resoldre qualsevol mena de dubtes.Aquesta iniciativa permetrà als participants del taller identificar l’origen de la seva tensió corporal, prevenir-la i tenir eines útils per poder actuar davant casos d’urgència. Per només 9,90 €, terminaràs amb una millora de la tensió cervical, identificaràs els problemes que ocasionen el dolor i sabràs quins gestos i accions li convenen al teu cos.

En definitiva, es tracta d’una oportunitat única per treballar el teu cos, aconseguint hàbits saludables i sense cap mena d’horaris, ja que amb la sessió de vídeo, és el participant qui decideix el dia, l’hora i l’espai, donat que una vegada s’ha adquirit el producte, el tindreu per a tota la vida.

Més informació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *