Nova etapa d’El Cigró d’Or per donar a conèixer la seva cuina saludable

Notícies d'empresa

El Restaurant El Cigró d’Or, ubicat a l’altell del Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès inicia una nova etapa per tal de donar a conèixer la seva cuina, des d’ara amb un enfoc més saludable i equilibrat en els seus plats.

La reconeguda oferta gastronòmica del xef Oriol Llavina es basa en una cuina de mercat, de gran qualitat, amb ingredients propis de temporada i una cura especial en la seva confecció. A partir d’ara els seus plats comptaran amb un assessorament professional en termes d’equilibri nutricional i de salut, amb l’objectiu de convertir-se en un restaurant de referència saludable al nostre país i el primer a la capital de l’Alt Penedès. Per tal de donar a conèixer aquesta nova visió estratègica, el restaurant convidarà el Club Patí Vilafranca a un taller de cuina saludable el proper dissabte 25 de setembre, que participarà de la seva elaboració i els seus secrets culinaris al mateix restaurant de la mà del xef. El club es convertirà en ambaixador d’aquesta nova manera d’entendre l’alimentació saludable.

La nova línia saludable d’El Cigró d’Or s’aplicarà de manera progressiva i totalment transparent pels seus comensals, però donarà forma a una nova forma d’entendre la cuina: més sana, equilibrada i aprofitant tot allò que ens ofereixen els productes de mercat.

Més informació i contacte:
LA FATXENDA. Tlf. 657 08 97 84
saluda@lafatxenda.com

16.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *