Olivé Rueda torna al Kapital Pa

Notícies d'empresa

Els dies 6, 7 i 8 de maig, l’empresa de packaging i embalatge Olivé RUeda serà present al III Congrés Internacional Sabadell-Barcelona Kapital Pa, Memorial Eduard Crespo a la Fira de Sabadell.  
Un gran esdeveniment, innovador, diferent i creador de tendències amb l’objectiu de promoure, difondre i ensenyar les novetats en el sector del pa, la pastisseria i la pizzeria. Els assistents podran gaudir de diferents activitats programades amb demostracions i ponències dels professionals del sector.

Dates i horaris: 
Dissabte 6 de maig 
Diumenge 7 de maig 
Dilluns 8 de maig 
⏰ Horari de 10h a 19:30h  
Situació: 
Fira de Sabadell. Plaça de la Sardana, 7 
Número estand – 17

Si estàs interessat en venir a veure el seu estand, pots contactar-los mitjançant el correu marketing@olive-rueda.com i t’enviaran la informació necessària per aconseguir la teva invitació totalment gratuïta.
El seu interès en el benestar social i la implicació en una millora continua, fa que vulguin ser actius en la distribució de Packaging i higiene i neteja industrial sostenible al territori, contribuint en l’economia circular. Segueix-los a les seves xarxs socials per estar al dia de totes les novetats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *