Open References ofereix seleccions de personal gratuïtes

Notícies d'empresa

Open References és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector retail, que mitjançant el seu projecte Open References, ofereix una estructura per empreses, dirgides a treballadors, amb la voluntat d’oferir un servei d’optimització en la contractació posant en valor l’avaluació d’acompliment.

És un producte ideal per empreses amb molta rotació laboral que vulguin fer més estable la seva estructura.

S’aconsegueix facilitant les noves contractacions i aconseguint que les empreses siguin més eficaces a l’hora d’incorporar nous empleats.

L’objectiu d’Open References és millorar les relacions laborals entre empreses i treballadors facilitant la comunicació a través de les avaluacions d’acompliment periòdiques.

Aquest seguiment aconsegueix afavorir les dues parts, ja que l’enfortiment de la comunicació porta a l’empresa a ser més productiva i al treballador/-a a sentir que la seva feina és reconeguda.

El seu servei es basa en cobrir 4 necessitats:

– Selecció del personal: s’encarreguen de la selecció de personal amb verificació de CV i validació d’experiència laboral.

– Motivació del personal: mesura mitjançant avaluacions d’acompliment periòdiques.

– Mesures del compromís dels empleats cap a l’empresa: mitjançant una bústia de suggeriments interna i anònima, utilitzant la metodologia Gallup 12.

– Comprovació del grau de satisfacció del client final.

10.08.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *