Participació de la FEGP al Pacte per l’Ocupació

Comunicats de premsa

Dimecres es va celebrar la primera reunió després de l’estiu de la Taula de Seguiment del Pacte per a l’Ocupació al Garraf. Durant la reunió es va repassar i analitzar la situació econòmica i laboral de la comarca: la Federació Empresarial del Gran Penedès FEGP Gran Penedès va presentar la 17ena edició de l’Índex de competitivitat comarcal i l’Observatori de la Mancomunitat Penedès-Garraf va presentar Informe del mercat de treball del Garraf.

A la reunió també es van explicar algunes mesures del Pacte per a l’Ocupació del Garraf que es desenvoluparan properament:
– Accions formatives en el marc del programa “Garraf, comarca cuidadora i saludable”: assessorament i acompanyament al teixit empresarial, petit comerç i autònoms per a la digitalització de la seva activitat, així com la formació en noves tecnologies adreçades a les persones
– Presentació de la Borsa de pràctiques i formació del Garraf demà, 30 de setembre, a la seu de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.
– Accions de suport al sector de l’automoció que es duran a terme en conveni amb la Federació Empresarial del Gran Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona

Més informació a la web del Consell Comarcal del Garraf

29.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *