Pícnic entre Vinyes i inauguració del nou hotel d’insectes d’Albet i Noya

Notícies d'empresa

Albet i Noya ofereix alguns racons de la seva finca a Subirats per fer un esmorzar privat amb productes de km0.

El mateix dia es farà un taller d’Hotel d’insectes i s’inaugurarà una nova instal·lació a la vinya experimental d’Albet i Noya.

Albet i Noya organitza pel proper diumenge 20 de març una jornada especial per celebrar l’arribada de la primavera. Des del celler es convida els visitants a fer un pícnic entre vinyes tot proposant 8 racons de la finca on fer un esmorzar de km0 i en privat. La vinya de El Fanio, la Figuera de Can Vendrell, Can Milà de la Roca o el jardí del celler són només alguns dels espais que l’enoturista podrà descobrir al seu aire i, si ho desitja, amb una passejada entre vinyes. La reserva de l’espai (places limitades) es pot fer directament des de la web d’Albet i Noya www.albetinoya.cat/shop. El preu és de 20€ per persona i inclou un esmorzar amb embotits, pa amb tomàquet, fruita, carquinyolis i una ampolla de vi per cada dues persones. Un sommelier del celler visitarà els diferents espais per explicar el vi i resoldre dubtes. Durant la jornada, també estarà obert el winebar d’Albet i Noya, de 10 a 14:30h.

Inauguració del primer Hotel d’Insectes a la vinya dels PIWI’s

El mateix diumenge, a partir de les 12h, tothom qui ho desitgi podrà participar en el taller d’Hotel d’insectes amb la biòloga i divulgadora científica Mireia Querol (Autora del blog Biologueando). Aquest hotel quedarà ubicat, a partir d’ara, en una de les vinyes experimentals d’Albet i Noya (l’anomenat ‘Hort dels piwi’s’ i on hi ha plantades diferents varietats de raïm resistents als fongs) i serà un bon refugi pels insectes que es vulguin amagar, protegir-se del fred a l’hivern i pondre els seus ous tranquil·lament a la primavera o a l’estiu. La participació al taller (adreçat principalment a un públic familiar) té un cost de 6 euros per nen i les entrades també es poden comprar a la web d’Albet i Noya.

Podeu consultar tota la oferta d’enoturisme a www.albetinoya.cat/enoturisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *