Polièdric obté la condició de Google Partner Premier 2022

Notícies d'empresa

L’agència digital Polièdric, amb seu a Vilafranca del Penedès, ha obtingut la condició de Partner Premier del 2022 dins del programa Google Partners. Fundada el 2000, l’agència està altament especialitzada en la gestió de campanyes de publicitat digital i màrqueting PPC.

L’equip d’experts de Polièdric ofereix serveis de publicitat digital que inclou la implementació, optimització, medició i anàlisi del rendiment de les campanyes per empreses i negocis digitals amb l’objectiu d’augmentar les ventes i obtenir nous clients. L’agència realitza campanyes tant a Espanya com en diferents mercats internacionals a Europa i Amèrica.

Polièdric forma part d’un grup selecte de partners Premier dins del programa Google Partners. Aquest programa està dirigit a agències de publicitat i tercers que gestionen comptes de Google Ads d’altres marques o empreses. El seu objectiu és proporcionar a les empreses eines i recursos innovadors i recolzar-les per a que ajudi als seus clients a créixer i obtenir un bon rendiment online.

Ser Google Premier Partner implica que l’agència ha destacat en la gestió de campanyes de publicitat, obtenint uns resultats superiors als d’altres empreses del sector en quant a inversió, conversions i retorn. Google reconeix els mèrits dels partners de marketing digital que han aconseguit millors resultats a nivell mundial.

S’han introduït canvis importants en el programa Google Partners de cara el 2022. Entre altres novetats, s’han actualitzat els requisits que s’han de reunir per ser partner Premier, que ara són més estrictes. A més, a l’aconseguir aquesta condició, els partners gaudiran de noves avantatges que els ajudaran a créixer i trumfar amb Google Ads.

“Enhorabona als nostres partners Premier per formar part del 3% de partners de Google amb millor rendiment d’Espanya. Aquestes empreses destaquen entre la resta pel seu compromís de conèixer a fons tots els productes que ofereixen, fomentar les relacions amb nous clients i ajudar als actuals a desenvolupar els seus negocis. Volem oferir-los tot el nostre recolzament perquè segueixin impulsant l’èxit dels seus clients online”. Davang Shah, director sénior de l’equip de Màrqueting de Google Ads

Sent Premier Partner, Polièdric comptarà amb el màxim suport de Google i podrà seguir treballant per obtenir els millors resultats de Google Ads pels anunciants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *