PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “21 DONES EMPRENEDORES DEL S. XXI”

Comunicats de premsa

Dijous 3 de juny de 2021, Vilanova i la Geltrú. Aquest dijous 3 de juny s’ha presentat el llibre “21 Dones emprenedores del S. XXI” del Col·lectiu Dones d’Empresa, amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la col·laboració de la Fundació Oncolliga.

L’acte, que ha comptat amb la presència de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, representants de Dones d’Empresa i el regidor de l’ajuntament de Sitges, Guillem Escolà, ha sigut conduït per la periodista Laura Marín.

Dones d’Empresa neix l’any 2008 sota el paraigua de la Federació Empresarial del Gran Penedès amb l’objectiu de potenciar i consolidar una xarxa de contactes i col·laboració professional en tots els sectors d’activitat, a través d’un fòrum plural d’opinions, experiències i aprenentatges. La finalitat de Dones d’Empresa és fer visible i posar en valor el talent i el lideratge femení, contribuint a eliminar els obstacles directes i indirectes que frenen el seu desenvolupament i així fer possibles unes organitzacions i una societat més rica, igualitària, sostenible i justa.

Al llibre “21 Dones emprenedores del S. XXI” trobareu la trajectòria de vint-i-una dones  d’àmbits ben diversos que han excel·lit en el seu camp, que són referents per a tota emprenedora i, per tant, cal posar-ho de manifest i donar visibilitat als valors, les capacitats, l’esforç i la dedicació que les ha dut al seu cas d’ èxit.

Essent Dones d’Empresa un col·lectiu sense ànim de lucre, des del Grup Impulsor es va decidir participar activament en una causa social determinant que l’import íntegre de la venda de “21 Dones emprenedores del s.XXI” aniria destinat a la Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica. Amb aquesta aportació, Dones d’Empresa de la FEGP vol contribuir a la millora del benestar psicosocial i qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiar durant tot el procés de la malaltia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *