Previsora General i el Consell General de Mediadors d’Assegurances signen un acord de col·laboració

Notícies d'empresa

Previsora General i el Consell General dels Col·legis de Mediadors d’Assegurances han signat un acord que té com a objectiu potenciar el paper de la mediació en el mercat assegurador i el desenvolupament de l’activitat comercial entre totes dues institucions.
El conveni ha estat ratificat pel Director General de Previsora General, Jordi Busquet Albertí, i el president del Consell General de Mediadors, Javier Barberá Ferré. Aquest acord de col·laboració regula les condicions de participació de la mutualitat en les activitats que realitzarà el Consell General de presentació i promoció dels productes i serveis de Previsora General entre els Col·legis de Mediadors d’Assegurances i els seus Col·legiats.
Des de Previsora General destaquen que amb la signatura d’aquesta acord ‘posem en valor el nostre compromís amb la mediació i l’objectiu de formalitzar aliances estratègiques a la deixo anar termini amb les institucions que secunden i reforcen la figura del mediador, clau en la nostra estratègia de distribució d’assegurances’.
Per a Javier Barberá, president del Consell General de Mediadors, ‘l’acord amb Previsora General facilita als mediadors col·legiats accés a un servei de qualitat que dona suport a l’activitat dels col·legis‘.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *