Previsora General renova la home del seu web per a millorar l’experiència de l’usuari

Notícies d'empresa

Previsora General posa a la disposició de mutualistes, mediadors i públic en general una nova home centrada en oferir la millor experiència d’usuari. A partir d’ara, el visitant podrà conèixer els beneficis de formar part d’una mutualitat i calcular el preu de l’assegurança de salut en un sol clic. Un càlcul automàtic, fàcil i còmode que aportarà informació d’interès rellevant.
D’altra banda, la home de Previsora General s’actualitzarà constantment per a informar de les diferents campanyes asseguradores que es posin en marxa, així com de les novetats que s’incloguin en les pòlisses comercialitzades.La web principal de la mutualitat també permet l‘accés directe a tot el quadre mèdic que inclouen les seves assegurances de salut perquè els visitants puguin consultar quins especialistes i centres mèdics estan a la seva disposició. Els mediadors i mutualistes continuaran accedint a les seves àrees privades com fins ara; mentrestant, l’entitat està treballant per a oferir continguts més complets i una navegació més fàcil i intuïtiva.

El blog de notícies de Previsora General torna a la pàgina principal de la web per a facilitar la navegació i la cerca d’informació d’interès per als usuaris. Salut, criança, esport, informació per a autònoms i empreses o salut de la dona són algunes de les temàtiques dels articles.

Previsora General compta amb el segell EthSI, un certificat internacional que garanteix que es tracta d’una companyia que aposta clarament per la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i està vinculada a l’economia social i solidària com a eixos vertebradors de l’organització, en la qual preval un comportament ètic.

21.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *