Primer “Tens 5 Minuts?” de l’any de Dones d’Empresa

Comunicats de premsa Congrés de Dones D’Empresa Dones D’Empresa General Tens 5 minuts?

DAINSO, Logiscool, FECA, Ofilan i la bodega Oriol Rossell, les primeres emprenedores a exposar els seus projectes per aquest 2023

31 de març, Sitges .- El passat divendres es va celebrar el “Tens 5 Minuts?” en versió presencial on es van conèixer els projectes liderats per cinc dones amb una energia que va contagiar a la quarantena d’assistents.

La tònica de la trobada va ser l’habitual, la creació de xarxa automàtica entre les assistents que a mesura d’anar arribant es van anar presentant entre elles, i la possibilitat de generar negoci amb l’encàrrec personal de fer d’altaveu dels projectes que anaven coneixent.

L’acte va començar amb un aperitiu a peu de piscina gentilesa de l’Hotel Medium Sitges Park, espai que acollia l’esdeveniment, seguit d’un brunch, format de dinar que afavoria la interrelació entre les emprenedores assistents.

En acabar el dinar, es va passar a la sala on es van fer les presentacions de cinc minuts, la primera Cristina Campos va presentar el projecte científic que lidera des de DAINSO, en acabar i sense deixar la ciència el torn va ser Marie Breuil, representant de la firma Logiscool a Espanya qui va explicar com és d’important els processos de pensament que aprenen els nens a la seva escola de robòtica. Gemma Casulleras, des del projecte familiar a FECA, va explicar el seu projecte “Construïm en Verd”, és un projecte de divulgació d’ús de materials ecològics i tècniques sostenibles en el món de la construcció. Margarita Olivares és una informàtica de Sant Pere de Ribes, que junt amb la seva parella condueixen diversos projectes del món digital, per l’ocasió ens va presentar OFILAN. La clausura va venir a mans de Yolanda Pino, que va presentar les reconegudes bodegues Oriol Rossell i les opcions d’enoturisme, a més del nou i idíl·lic espai a la mateixa finca, el “Wine Bar”.

L’acte va concloure amb una copa de cava, Gran Reserva Ariadna d’Oriol Rossell és un cava amb una implicació especial per la ponent, dedicat a la pubilla de Cal Cassanyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *