Oberta la convocatòria de Premis FEGP 2022

7x7 Comunicats de premsa General Nit de l'Empresa 2021 Premis

La Gala de Premis se celebra en el marc de La Nit de l’Empresa el pròxim 16 de juny a l’espai Juvé & Camps, a Espiells.

14 de març, Vilanova i la Geltrú .- La Federació Empresarial ha obert termini de presentació de candidatures dels seus reconeixements anuals, a la tasca realitzada per les empreses del territori de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, en el marc de la Gala de Premis FEGP.

L’acte commemoratiu se celebra dins la més gran trobada empresarial del territori, la Nit de l’Empresa, on hi assisteixen una gran representació de l’emprenedoria local i és alhora l’acte de networking de l’any entre directius. Entre els convidats destacats a la Gala, es compta amb representants al més alt nivell de les nostres institucions, que són els encarregats d’entregar els guardons Duc.

Convocatòria Premis FEGP 2022

Els socis de la FEGP ja poden presentar o proposar candidatures fins al 22 d’abril, bé siguin d’ells mateixos o bé de qualsevol altra empresa o entitat que coneguin. Només han d’omplir el formulari corresponent. Si es vol suggerir més d’una candidatura es pot omplir el formulari tantes vegades com siguin necessàries.

No suposa cap compromís. El fet de recomanar la candidatura d’una altra empresa o entitat no compromet a res ni suposarà més feina. Les propostes rebudes seran tractades de manera confidencial.

Més endavant, quan s’aprovin les candidatures proposades, es demanarà a les empreses o entitats que optin a premi, argumentar o acreditar els mèrits de la candidatura. Aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament de documentació impresa o digital.

Les categories són les següents;

  1. Premi FEGP a la Internacionalització
  2. Premi FEGP a la Innovació
  3. Premi FEGP a l’Estratègia de Comunicació
  4. Premi FEGP a la Emergència Climàtica
  5. Premi FEGP al Compromís Social
  6. Premi FEGP a la Formació
  7. Premi Estela Dones d’Empresa
  8. Premi Jove d’Empresa
  9. Premi AEGECat

Gran Premi FEGP

Aquest reconeixement especial és per major votació acumulada, i ho poden fer tots els socis de la FEGP amb una proposta argumentada de fins a tres empreses.

Gran Premi FEGP 2022

Aniversaris

A la mateixa gala de La Nit de l’Empresa es farà reconeixement a aquelles empreses que enguany celebren un aniversari destacat pel que fa al seu any de fundació (25, 50, 75… anys). El reconeixement recaurà en el projecte empresarial, no pas la forma jurídica actual de l’empresa guardonada.

Si la vostra organització compleix un d’aquests aniversaris caldrà que ho comuniqueu a l’oficina de la FEGP, aportant documentació que acrediti l’efemèride. Atenció, aquest reconeixement només està dirigit a empreses associades.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *