Sant Jordi a Olivé Rueda!

Notícies d'empresa

El 23 d’abril, és un dia molt esperat on les roses, els llibres i l’amor són els protagonistes.
És per això que des d’Olivé Rueda han creat un nou catàleg més extens amb una gran varietat d’articles especialment per aquest dia.
Al catàleg trobaràs des de packaging, fins a cintes i complements. A continuació detallem les diferents línies de producte perquè et puguis inspirar.

  • El packaging que hem afegit és especial per als més llaminers! Hi podràs trobar caixes per pastissos i bombons; caixes per fer esmorzars a domicili i motlles en diferents formats i mides.
  • Les etiquetes especialment dedicades a Sant Jordi, són un complement senzill i econòmic, que guarneix els embolcalls dels llibres, les roses o els petits detalls més especials.
  • Els sobres de paper, són perfectes pels llibres i per detalls petits, és per això que hem afegit una selecció variada de diferents mides i colors.
  • Les cintes i ràfies, donaran color i volum als embolcalls de roses, llibres i regals. Al nostre catàleg veuràs una àmplia varietat de cintes en colors llisos, decorades o amb la senyera.
  • La nostra selecció de papers, tant en polipropilè com en paper, et serviran tant pels embolcalls de les roses, com dels llibres.
  • Per acabar també hem afegit petits complements, que decoraran els teus detalls, perquè siguin més especials.

Tots aquests productes els podràs trobar a les seves instal·lacions a Vilanova i la Geltrú, on t’assessoraran perquè trobis el que millor encaixa a les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *